🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Sanırım 7600 den geçicem iki sorum var. Asus prime B650mk anakart yeterli olur mu
Phantom spirit yeterli olur mu soğutma için

Sanırım 7600 den geçicem iki sorum var. Asus prime B650mk anakart yeterli olur mu
Phantom spirit yeterli olur mu soğutma için
Dostum beni mi çağırdın sanki yoruma :D

phantom spirit ve asus b650mk ile kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Bazen oyunlara girerken shader yüklenince, ve bf6 gibi işlemci isteyen oyunlarda 85 90 dereceye çıkıyor.

Ama şunu söyleyim bendeki kasa %20 mesh ve yan kapağı kapalı oynuyorum. Kasa da çok hava alan bir yerde değil ve ev sıcak. Senin kasa daha iyiyse çok daha iyi dereceleri görürsün. Diğer hikayeli oyunlarda 70 derecede felan takılıyor.

Oyun oynarken felan windowsta yüksek performans modunu kullanıyorum. Günlük kullanımda işlemci turboya girmesin ve gürültü yapmasın diye dengeli mod oluşturdum. Sessiz çalışıyor ve düşük sıcaklıkta takılıyor.

İşlemciyi 105w kullanıyorum ve pbo felan açık pchocasının bir videosu vardı 9700x ve b650mk ayarlarını gösteren ordan yapmıstım.

Dostum beni mi çağırdın sanki yoruma :D

phantom spirit ve asus b650mk ile kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Bazen oyunlara girerken shader yüklenince, ve bf6 gibi işlemci isteyen oyunlarda 85 90 dereceye çıkıyor.

Ama şunu söyleyim bendeki kasa %20 mesh ve yan kapağı kapalı oynuyorum. Kasa da çok hava alan bir yerde değil ve ev sıcak. Senin kasa daha iyiyse çok daha iyi dereceleri görürsün. Diğer hikayeli oyunlarda 70 derecede felan takılıyor.

Oyun oynarken felan windowsta yüksek performans modunu kullanıyorum. Günlük kullanımda işlemci turboya girmesin ve gürültü yapmasın diye dengeli mod oluşturdum. Sessiz çalışıyor ve düşük sıcaklıkta takılıyor.

İşlemciyi 105w kullanıyorum ve pbo felan açık pchocasının bir videosu vardı 9700x ve b650mk ayarlarını gösteren ordan yapmıstım.
Hocam bahsettiğiniz videoyu bulamadım işlemciyi sipariş ettim nasıl ayarlar yapmalıyım

Hocam bende AMD ryzen 7 9800x3d arasında kaldım açıkcası fiyat farkı uçurum tabiii kii. hangisini almalıyım?

Hocam bende AMD ryzen 7 9800x3d arasında kaldım açıkcası fiyat farkı uçurum tabiii kii. hangisini almalıyım?
Mercedes mi Chery mi gibi bisey olmus.
kullanım alanı ve hedefiniz ne hocam

Mercedes mi Chery mi gibi bisey olmus.
kullanım alanı ve hedefiniz ne hocam
Hocam açıkcası şuanlık asus prime h610 d d4 karttan ve, i5 12400ften kurtulmak istiyorum çok memnunum hiç sorun yaşamadım 2021 de aldım bu bilgisayarı gaming.gen'den ama ddr5 sisteme geçmek istiyorum anakart olarak gigabyte aorus x870 wifi 7 satın aldım, ayrıyetten GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 AIO sıvı soğutucu aldım şuanlık tek eksiğim ram, ve işlemci oynadığım oyunlar genelde fps oyunları cs go, zula, bazen hikayeli oyunlar oynuyorum ama zamanımın yarısı cs go da geçiyor hem ürünler pahalanmadan hem de işimi görsün yıllarca diye ürün arıyorum hangisini alsam bilemedim o yüzden

Acelem yok da 7800x3d indirimi beklemek mi yoksa bunu mu alayim CS pubg oynuyorum ne kadar fark var
Denedim ikisini de 9070xt ile7800x3d lehine ortalama 75-125 FPS 750- 850 gibi düşün gram değmez

7500F'i RX 9070 XT ile kullanıyorum, 9700X'e geçmek mantıklı mı sizce? 7500F'te biraz darboğaz hissediyorum.

7500F'i RX 9070 XT ile kullanıyorum, 9700X'e geçmek mantıklı mı sizce? 7500F'te biraz darboğaz hissediyorum.
Onun yerine 4k monitör al benim tavsiyem 1080p ve 2knın mantığı kalmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ikisini de 9070xt ile7800x3d lehine ortalama 75-125 FPS 750- 850 gibi düşün gram değmez
9800x3d alamadıktan sonra 7800x3d almanın hiçbir mantığı yok tamamen para tuzağı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,249
Üyeler
200,631
Son üye
mertice

Geri