🔥İndirim 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Hayır gerekmiyor isterseniz muşta ikamet edin kayseri ulaşım hesabı açın yine oluyor
Anladım, peki bu açacağımız sanal kart banka kartı mı yoksa kredi olarak mı açılacak? Hani ona göre müşteri temsilcisine söyleyelim yanlışlık olmasın.

Hepsipaya aktarıp kendi kartımıza çekebiliyor muyduk?
Vardı öyle bir şey ama doğrudan Hepsipay alınca geçerli değil sanırım. Hepsiburada satıcılı 1000 TL'lik bir şey alıp iptal edince siparişi Hepsipay'e iade ediyordu, o şekilde yapıyorlar sanırım. Hala çalışıyor mu o metot bilmiyorum bu arada bilen varsa yazsın

beyler yeni uyandığım için mi kafam karıştı anlamadım kısa bi şekilde adım adım ne yapıcaz anlatıcak varmı? n kolay hesabı aç müşteri hizmetleriyle konuş sonrada ulaşım sanal kartı aç 250 tl yatır bu mu olay

beyler yeni uyandığım için mi kafam karıştı anlamadım kısa bi şekilde adım adım ne yapıcaz anlatıcak varmı? n kolay hesabı aç müşteri hizmetleriyle konuş sonrada ulaşım sanal kartı aç 250 tl yatır bu mu olay
1000e 1000 cashback var işte ama 1000tl değil de 250tl yatırarak 1000tl cashbacki kazanabiliyosun bunu da ulaşım uygulaması kampanyası ile birleştirerek yapman gerekiyormuş. o kampanya ne bilmiyorum ben bulamadım

1000e 1000 cashback var işte ama 1000tl değil de 250tl yatırarak 1000tl cashbacki kazanabiliyosun bunu da ulaşım uygulaması kampanyası ile birleştirerek yapman gerekiyormuş. o kampanya ne bilmiyorum ben bulamadım
1785316903605.webp
1785316916566.webp

Nkolayda 1000 cashback var normalde ayriyetten konu sahibinin bahsettigi o ulasim uygulamalarindan birine kayit olup nkolay hesabi acinca sana 750 tl hediye veriyor baska birsey yok

şimdi hocam ilk başta üye oluyoruz 750 tl geliyor 250 yatırıp 1000tl yapıyoruz dediği ulaşım yerinden bilet alıp iade ettiğimizde 1000 tl iade geliyor + 1000tl daha mı geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,040
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri