Aoc Q27g4zr Yi 8.899tl Ye Aldım Mantıklı mı?

emre6840

80+
Reaksiyon skoru
116
Forumu takip ederken açılan konuda 8.899TL ye çok iyi fırsat , hatalı fiyat seviyesinde gibi mesajları görünce istemsiz satın aldım. çift monitörüm var yan monitörümün görev çubuğu kısmında yatay çizgi arızası başladı garantisi de var gönderip değişim isteyecektim, bitmeden alıyım mesajlara göre iptal ederim olmazsa diyordum konu kapatılmış şuan ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok. aldıktan sonra değiştiririm üst modele geçerim diye bir düşüncem de olmuyor aldım mı gittiği yere kadar kullanıyorum. aciliyeti de yoktu yeni bir monitör almamın
Gigabyte G25F2 24.5 inç FHD İPS 200 Hz ana monitörüm , Acer Nitro VG240YS 23,8 FHD İPS 165 Hz yan monitörüm bunları da zamanında fırsat diye almıştım ilk monitörüm G24F2 di 2. yılında herkesde ortaya çıkan kronik yatay çizgi arızasını yaşamıştım şuan acer de aynı durumda, garantiden G25F2 göndermişlerdi, aceri de fırsat diye almıştım 3.300tl ye 2. monitör diye, çalışıyorum eve geldiğimde bu ara sadece dizi filim anime izliyorum, bunların vesilesiyle 2k monitöre geçmekte aklıma yattı ama madem alıcam en ucuzundan da olsa oled mi almalıyım diye düşündüm AOC Q27G4ZR yi kullanmalı mıyım, aceri de değişim mi yoksa para iadesi mi yapmalıyım sizce akıl verirseniz çok sevinirim.

sistemin 2k kaldırıyorsa fena değil bence güzel

Valla bende monitör arıyorum sen güzel fiyata almışsın nerede indirime düşmüştü?

fiyatı iyi diye de amacıma uymayacak diye düşündüm çünkü fps oynamıyorum dizi filim izliyorum arada mmorpg ve lol oynuyorum az da hikayeli oyunlar TCL 27G64 modeli çıkmış oled almayı düşüyordum muadili miniled ve fiyatıda uygun olunca iade edip bunu mu alsam dedim

Hocam bende bu monitörde indirim bekliyordum ama kaçırmışım konuyu, inşallah indirimli diye sorunu vs yoktur. Yakın olsanız testleri yapıp sizden alırdım

ana monitör mü 2. monitör olarak mı kullancan
ana monitör olarak kullanıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende bu monitörde indirim bekliyordum ama kaçırmışım konuyu, inşallah indirimli diye sorunu vs yoktur. Yakın olsanız testleri yapıp sizden alırdım
merak edip içini bile açmadım 2 gün önce geldi kutu geldiği gibi duruyor aynı fiyattan verebilirim yoksa iade edicem gibi duruyor zaten TCL 27G64 aklıma yattı

ana monitör olarak kullanıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merak edip içini bile açmadım 2 gün önce geldi kutu geldiği gibi duruyor aynı fiyattan verebilirim yoksa iade edicem gibi duruyor zaten TCL 27G64 aklıma yattı
hocam hangi şehirdesiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,294
Üyeler
200,339
Son üye
EmirUlus

Geri