❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Kaç gün içinde yükleniyor, kampanya bitimine 2 gün kalmış zaten
3 iş günü içerisinde yüklenir diyor ama o gelecek 750yi beklemeden cebinizden 750 yatırmak en garantisi. geç de yatsa cebinize giren çıkan aynı oluyor. 750nin yatmasını beklerseniz 1000/1000'in süresi geçebilir

ben anlamadım hepsiburada da herhangi bi yerde mesela dijital kod veya pc bileseninde 1000tllik alisveris yapsam 1000tl geri gelcek mi bana

Anlamayanlar olmuş adım adım konuya ne yapmanız gerektiğini yazacağım

trendyoldan bi tencere alacaktım ss attım. dedi ki happy center diye bi mağaza satıyor bu mağaza 5411 kodunu kullanıyor listede yok. önce şu listeyi öğretmeniz lazım:

İyi güzelde çok karışık ya bitane gamepad falan alsak beleşe gelmiş olur teknolojik alet alınmazmı amazon hepsiburadadan falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Grmini olur her türlü 4 tane koda da uyuyor dedi gamepower force sordum

Son düzenleme:
İyi güzelde çok karışık ya bitane gamepad falan alsak beleşe gelmiş olur teknolojik alet alınmazmı amazon hepsiburadadan falan

Grmini olur her türlü 4 tane koda da uyuyor dedi gamepower force sordum
gamepad geçerli olur büyük ihtimal. önemli olan satın alırkenki gözüken satıcının adını sorgulatmanız. sonra o satıcının adını veya markasını googleda aratabilirsiniz sonuna "mcc'si ne" falan ekleyerek

bu ürün kampanyaya dahilmi mcc kodu fln pek anlamadım bilen yazabilir mi
varsa resmi sitesinden almanızı öneririm çünkü arada trendyol gibi bi bağlantı olunca sonuç ne olur kestirmek zor ama resmi mağaza adı gözüküyorsa n kolay'ı her türlü ikna edebilirsiniz taleple vs.

ürün 5732 ve 5045'e uyuyor geçerli olması lazım

Geri