Öneri Masaüstü Dram'li SSD Önerisi

Reaksiyon skoru
85
Bütçe : 7000-9000

Arkadaşlar gen4 ssd alacağım dramli olursa sevinirim, piyasa araştırması yapacak vaktim yok tavsiyelerinizi bekliyorum. (fiyat iyi olursa 2tb da olur)

MLD markasının DRAM'li fiyat performans SSD'si vardı modelini hatırlamıyorum maalesef ona bir göz atabilirsiniz.

Arkadaşlar gen4 ssd alacağım dramli olursa sevinirim, piyasa araştırması yapacak vaktim yok tavsiyelerinizi bekliyorum. (fiyat iyi olursa 2tb da olur)

Bunu alabilirsiniz veya 2 TB olarak aşağıdakini alın

Bunu alabilirsiniz veya 2 TB olarak aşağıdakini alın
Bütçeme uymuyor pek

Günlük kullanım ve oyun amaçlı mı arıyorsunuz yoksa GB'larca veri transferleri de yapılacak mı?

fiyatlar güzel ama dramli tek ssd almak daha mantıklı değil mi benim açımdan bazen yazma sınırlarına ulaşacağım blender kullanıyorum

128 olana windows yükle demek istediniz heralde hocam. avantajı nedir çift ssd'nin?

fiyatlar güzel ama dramli tek ssd almak daha mantıklı değil mi benim açımdan bazen yazma sınırlarına ulaşacağım blender kullanıyorum

128 olana windows yükle demek istediniz heralde hocam. avantajı nedir çift ssd'nin?
Genel olarak değil hocam programa göre değişiyor

128 olana Windows kurarsın ve kullandığın programın çıktısını 1 TB olandan alırsın

Kullandığın programı söylersen sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,034
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri