🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

Gigafiberlisin kesin 😄
Gigafiber harici sadece şu 200 TL'ye 1000 megabit'e yükselme şeysi mantıklı onun dışında türksat daha iyi gerçi türksat da yapıyor da müşteri hizmetlerini araman vs gerekiyor

Naptın hocam modemi, tv plus'ı vermeyi mi unuttun :kekw: zamanında biz ondan yiyorduk az kala sonra vazgeçtiler bizde kaldı cihaz
Biz de modemi vermeyi unuttuk 5k fatura geldi modem de para etmez eski bişiy garip

fiber altyapınız varsa stabil hizmet istiyorsanız ttnet tek çare. 2 yıldır ne çökme ne kopma. Turknetten çıkmam bile ugraştırmıştı bana abonelik kodunu vermiyorlardı :D 200-300tl için ayda 1-2 gün sıkıntı bile yaşamak istemezidm.

Zamlı hali bile hala uygun bence. Turknetten başkasına bakmaya gerek yok.
Ereye uygun çok kötü bence tmama tahütsüz ama hizmetleri hiç iyi değil rezalet şahsen ben dajil bir çok kişi deflarca internet kesintisi saçma geri dönüşler gibi bir çok sorun ile karşılaştık

Şuan eğer bölgenizde turkcel altyapısı varsa en iyisi o 800TL ye 1Gbps veriyor

Naptın hocam modemi, tv plus'ı vermeyi mi unuttun :kekw: zamanında biz ondan yiyorduk az kala sonra vazgeçtiler bizde kaldı cihaz
Hem modemi verdim yolladım hem icrayi ödedim iki taraflı geçirdiler. Faturanızı şu maile gönderin sonra modemi yollayın falan en son bizi arayın borcu kaldıralım dediler ben faturaları ve modemi yolladiktan sonra abonelik iptal edildi hiçbir şekilde ulaşamadım müşteri hizmetlerine borcuda kaldirmadilar sonrasında icraya vermişler haram zehir zıkkım olsun benim parayi ben yiyemiyorum onlar mı yiyebilecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden verdiler ki? Bir ara ben de adamlara sinirlenip Türknete geçmiştim internet kalitesi leş olunca daha yüksek paraya yine Superonlineye dönmüştüm, şuan ise adamların altyapısı yok mecbur Türk Telekom altyapısından sıkıntılı internete katlanıyorum.
Önceki yanıtta açıkladım hocam sizin yorumu sonradan gördüm etiketleyemedim

Turknet çok abartmaya başladı. Superonline turknetten nasıl avantajli olabiliyor hala şaşırıyorum. Neyse kurt kışı geçirdi superonlinedan yediği kazığı unuttu. Simdi yüzsüz birsekilde superonlinea geri donucem. (Beni haksız yere icraya verdiler)
Yani türkcel altyapısı varsa 800TL ye 1GB veriyordu en son hocam bence dhaa iyi yani en pahalı internet turkcelldi bu yıla kadar şimdi turknet onuda geçti eğer tahhütsüz yni peşin ödemeden kullanırsma 900tl yapmışlar bide utanmadan eeklam veriyorlar peşin ödeyin 600tl diye

Hem modemi verdim yolladım hem icrayi ödedim iki taraflı geçirdiler. Faturanızı şu maile gönderin sonra modemi yollayın falan en son bizi arayın borcu kaldıralım dediler ben faturaları ve modemi yolladiktan sonra abonelik iptal edildi hiçbir şekilde ulaşamadım müşteri hizmetlerine borcuda kaldirmadilar sonrasında icraya vermişler haram zehir zıkkım olsun benim parayi ben yiyemiyorum onlar mı yiyebilecek

Olay neydi niye icreya verdiler ayrıca turkcel mi yaptı turknet mi yada trnet mi

Yani türkcel altyapısı varsa 800TL ye 1GB veriyordu en son hocam bence dhaa iyi yani en pahalı internet turkcelldi bu yıla kadar şimdi turknet onuda geçti eğer tahhütsüz yni peşin ödemeden kullanırsma 900tl yapmışlar bide utanmadan eeklam veriyorlar peşin ödeyin 600tl diye
40 gündür internetim kesik turknet beni bu kadar mağdur etmeseydi zamlı fiyattan devam ederdim superonline gecmezdim. Ama artık şart oldu 800 tl ye 1000mbps çok iyi. Bu defa kendi modemimde var dolandiramayacaklar beni

Gigafiber harici sadece şu 200 TL'ye 1000 megabit'e yükselme şeysi mantıklı onun dışında türksat daha iyi gerçi türksat da yapıyor da müşteri hizmetlerini araman vs gerekiyor

Biz de modemi vermeyi unuttuk 5k fatura geldi modem de para etmez eski bişiy garip
Hocam o modem olayı hepsinde var modmeleri bildiğiniz 10 doalra bastıklaor hatta muhtmelen çok daha ucuza üretilen Çinli modemler sırf alın modem diye verşyorlar ee milletmodemi geri vermeolayını falan da bilmiyor bu yüzden 3000 tl modeme 3000 tl de ont cihazına yazmışlardı mesela turknette akıllarınca neyse geç te olsa iade ettik baktım silmiyorlar aradım ağızlaır ın payını verdim işte bri kaç da kolpa sıktım işte ben thh kaç kişiy veridö biliyonuzmu hepsinide kazandım sizide veririm üstüne cezada ödersiniz flaan en son sildiler

Olay neydi niye icreya verdiler ayrıca turkcel mi yaptı turknet mi yada trnet mi
Turkcell verdi icraya. Modemin bir ücreti çıkıyor abonelik iptalinde ya onu ödersin ya da modemi gönderirsin borç silinir. Birkaç fatura zimbirtisi istediler kargo kodu falan yolladılar modemi yollayın maile faturaları yollayın borcu kaldiracaz bitecek dediler. Dediklerini yaptım modemi yolladım. Müşteri hizmetlerini arıyorum abonelik olmadığı için ulaşamıyorum. Ulassam bile biz sadece abone işlemlerini yapıyoruz dediler o borcu kaldirmadilar. Gönderdiğim modemin parasını 3 katiyla geri ödedim ( o dönem 1 senelik internet faturası parasına geldi) tamamen haklıyım birde yani. Tam deprem zamani olduğu için o telasin içinde lanet olsun dedim ugrasmadim

40 gündür internetim kesik turknet beni bu kadar mağdur etmeseydi zamlı fiyattan devam ederdim superonline gecmezdim. Ama artık şart oldu 800 tl ye 1000mbps çok iyi. Bu defa kendi modemimde var dolandiramayacaklar beni
Hiç sormayın hocam benimde 3 hafta mı 1 ay 1 hafta mı ne internetim kesilmişti işte sürekli 2-3 güne gelicek diyip oyaladılar sonra fiyattan düşecez kullanmadığınız arızalı günelri diyip düşmedi ler (ağır söverdimde uayrım çok şu sıralar briaz daha uyarı ymeek istemiyorum forumda XD)

Hocam modem tek yetmiyor ont cihazıda laızm gerçi onun verdikğini kulkanırsınız zaten küçük bir şey ama. Modemi evde yine saklamanız lazım diye biliyorum yani benim modemim var bana vermeyin denmiyor malesef hiç bir oleratörde olmuyor çoks açma işte

Hocam o modem olayı hepsinde var modmeleri bildiğiniz 10 doalra bastıklaor hatta muhtmelen çok daha ucuza üretilen Çinli modemler sırf alın modem diye verşyorlar ee milletmodemi geri vermeolayını falan da bilmiyor bu yüzden 3000 tl modeme 3000 tl de ont cihazına yazmışlardı mesela turknette akıllarınca neyse geç te olsa iade ettik baktım silmiyorlar aradım ağızlaır ın payını verdim işte bri kaç da kolpa sıktım işte ben thh kaç kişiy veridö biliyonuzmu hepsinide kazandım sizide veririm üstüne cezada ödersiniz flaan en son sildiler
Müşteri hizmetlerini aradık modemi türktelekom'ye götürün verin dediler bi koşu oraya gittik sonrasında ordakiler "burası türktelekom sizin türksat'a gitmeniz gerekiyor" dediler bi koşu oraya gittik oraya Allah'a şükür verebildik bir de küçük bişiy varmış onun için de 600 TL vereceksiniz dediler sonunda pes ettik 600 TL o küçük şeye verdik çıktık

Türknet yapıyorsa hepsi günceller şimdi... :peeposad:

çevrede eğer çok inşaat oluyorsa kablolar kopuyor min 2 gün internetsiz kalıyorsunuz ilgilenen yok önceden böyle değildi türknet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,364
Üyeler
200,663
Son üye
nedo61

Geri