Rx7600 Oc Upgrade Tavsiyesi?

Vesselam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,208
Bütçe
16000
Rx7600 oc kullanıyorum. 2k monitör ile genellikle milsim tarzı oyunlar oynuyorum bundan dolayı aklımda rx6800xt almak var bu kartı satıp. Bu kartı ne kadara satmalıyım ve sizin önerdiğiniz başka bir kart var mı gençler ? 13, 14 civarına rx6800xt buldum bir kaç tane, bu fiyat bandında mantıksız olur mu sizce ?

Rx7600 oc kullanıyorum. 2k monitör ile genellikle milsim tarzı oyunlar oynuyorum bundan dolayı aklımda rx6800xt almak var bu kartı satıp. Bu kartı ne kadara satmalıyım ve sizin önerdiğiniz başka bir kart var mı gençler ? 13, 14 civarına rx6800xt buldum bir kaç tane, bu fiyat bandında mantıksız olur mu sizce ?
9000

6800xt kullanıyorum iyi hoş 1440p için gayet yeterli ancak bütçe varsa ben 9070xt öneriyorum hocam, ama bütçe çıkmazsa temiz bi 6800xt de üzmez.

Hocam 9000e bir kaç kişi yazdı, 9.5 yapsam onlar da yazmaz herhalde. Belki PG yapmadığım için de olabilir de PG de çok guvenemiyorum.
Ben olsam o kartı 9dan aşağıya bırakmazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6800xt kullanıyorum iyi hoş 1440p için gayet yeterli ancak bütçe varsa ben 9070xt öneriyorum hocam, ama bütçe çıkmazsa temiz bi 6800xt de üzmez.
Üstünü tamamlarsan 9070xt de güzel seçenek evet. Hatta çıkmışken 5080 alsın. O daha iyi

Hocam 9000e bir kaç kişi yazdı, 9.5 yapsam onlar da yazmaz herhalde. Belki PG yapmadığım için de olabilir de PG de çok guvenemiyorum.
Pg ile satmanı önermem çok suistimal eden var.

Üstünü tamamlarsan 9070xt de güzel seçenek evet. Hatta çıkmışken 5080 alsın. O daha iyi
Bilader sen şaka matik misin? Arada indirimle alırsa 15k civarına denk getirebiliyor 15k çok uç fark mı? Yorum yapmak için yorum yapmayın şu forumda.

bakayım onlara da hocam

Bilader sen şaka matik misin? Arada indirimle alırsa 15k civarına denk getirebiliyor 15k çok uç fark mı? Yorum yapmak için yorum yapmayın şu forumda.
Diğer türlü de zor çıkıyor elden hocam yok mudur bir çaresi güvenceye almak için

15k ya 2. RX 6800XT yi alıyosun ne demek çokk uç farkı mı adamın almak istediği kart 15k bile değil %100' ün üstü fark, ne cins insanlar var ya

RX 6800XT güzel karttır.

Diğer türlü de zor çıkıyor elden hocam yok mudur bir çaresi güvenceye almak için
Nerede oturduğuna bağlı büyük şehirde oturmuyorsan video falan çekerek kutulayabilirsin pg ile ama yinede garanti edemem, ya da uygun bir al sat yapan varsa çevrende 6800xt varsa elinde takas edebilirsin.

15k ya 2. RX 6800XT yi alıyosun ne demek çokk uç farkı mı adamın almak istediği kart 15k bile değil %100' ün üstü fark, şu forumda ne cins insanlar var ya
Ekran kartı alıyosun bilader arızalı mısın? 15k fark fark mı ekran kartında piyasadan haberin yok mu TL'nin değer kaybından haberin yok mu? Ben zaten git al 9070xt 30k bedava demiyorum bütçen çıkarsa diyorum okuma kıtlığı var bu forumda ya da 18 yaş altı çok zihinsel gelişimini tamamlayamadan yorum yapıyor? Konu sahibi ben 18 yaş üstü diye tahmin edip söylüyorum çalışıyorsa 15k fark neden verilmesin sıfır daha iyi bir karta?

Şimdi baktım da harbiden yani :D

15k ya 2. RX 6800XT yi alıyosun ne demek çokk uç farkı mı adamın almak istediği kart 15k bile değil %100' ün üstü fark, ne cins insanlar var ya

RX 6800XT güzel karttır.
Onu kovalayacagım hocam muhtemelen, O kartta önerdiğiniz veya uzak dur dediğiniz bir marka var mı

Geri