🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

180 bölge var diyor 13k'lıkda, Mini led hakkında bilgim yok güzel mi bölge sayısı yoksa çok mu giriş seviyesi kalıyor ?
Giriş seviyesi işte. Ancak yine kontrastı bayağı yükseltiyor ve local diming sayesinde 820 CD parlaklık sunuyor bu monitör. Blooming sorunuda yok. Ana mesajda incelemeye bakabilirsin.
Olay 13 bin TL'ye bunu sunması.
Monitörün renk gamutu bayağı yüksek %96 DCI-P3 sunuyor.
3950:1 kontrast sunuyor ve local diming sayesinde bu bayağı artıyor. Diming zone sayısı çok daha yüksek monitörlerde 20 bin civarına çıkıyor genellikle. Rtings bunuda ölçüyordu. Bu okadar olmasa da yine en az 2.5 kat artıyordur.
Local diming sayesinde 820 CD'ye ulaşıyor. Bu aşırı yüksek fiyatında ki rakiplerine göre.
Şimdi bunları toplayıp düşün. Çok kaliteli monitör olan KTC H27E6'dan bile çok daha iyi genel olarak.
Birde IPS glow derdinden kurtuluyorsun VA olması sayesinde. KTC H27E6'da kronik büyük IPS glow sorunu var.
Bunların hepsini toplayıp düşün.

Monitörün renk gamutu bayağı yüksek %96 DCI-P3 sunuyor.
3950:1 kontrast sunuyor ve local diming sayesinde bu bayağı artıyor. Diming zone sayısı çok daha yüksek monitörlerde 20 bin civarına çıkıyor genellikle. Rtings bunuda ölçüyordu. Bu okadar olmasa da yine en az 2.5 kat artıyordur.
Local diming sayesinde 820 CD'ye ulaşıyor. Bu aşırı yüksek fiyatında ki rakiplerine göre.
Şimdi bunları toplayıp düşün. Çok kaliteli monitör olan KTC H27E6'dan bile çok daha iyi genel olarak.
Birde IPS glow derdinden kurtuluyorsun VA olması sayesinde. KTC H27E6'da kronik büyük IPS glow sorunu var.

Tekrardan bu fiyatları görürüz rahatlıkla. İffalcon televizyonlar en iyi örnek. 15.999 TL'ye 50 inç 4K TV falan geliyor ve lansmana göre fiyat artışı çok az.

Boş konuşmak yerine 13 bin TL bütçe ile monitör arayan arkadaşların konusunda bu monitörü önermek gerekiyor. Önünde fırsat varken değerlendir.
Bu forumda her hazır sistem konusunun altında "x tarihinde şu fiyata şu sistem satıldı, Vatan RAM indirimlerinde 32 GB DDR5 RAM 31 TL oldu" falan fiso yazıyorlar hep. Beğeni sayısıda 10+ oluyor. Ben ise fırsatların olduğu dönemde "beklememde fayda var mı?" diyen kişilere "önünde fırsat varken değerlendir" dedim hep. Eee ne oldu şu anda? Firmalar hazır sistem yapmak istemiyor ve sistem yok.
ilgilenmiyorum, yanlis kisiye pazarlamaya calisiyorsunuz :) seneler once de daha iyi kontrastlisimi, tepki surelisini ozelliklerini baska urunlerde gordum kullandim. Monitoru begenen fiyati uygun goren alir, benden bu kadar ;)

Son düzenleme:
Black smearing konusundan bahsettim.

Düzenleme: Olay 13 bin TL'ye çok iyi monitör olması. 18 bin TL'lik monitörle bir tutup bunlar alınmaz demek çok yanlış. 13 bin civarına monitör bakıp konu açanlara arkadaşlara önerilebilir.
Bahsettiğiniz gibi 15-16 civarına OLED düşemez. Düşse bile yine fiyat farkı var. 13 bin TL monitör bakan kişiye bu önerilir.
Dostum birincisi şimdi doğrusunu yazdın önceden bütün mesajlarda 12bin tl yazıyordun konudaki monitör 12 değil 13bin tl
İkincisi 13bin tl bütçem var diyen kimseye gidip 18bin TL'ye oled al demedik
Oled fiyatları daha da düşecek diyorum önceden 20bin altına oled'in o'su yoktu piyasada
Daha geçen G5 14kya satıldı
Oledlerin genel piyasası düşmese sen haklı çıksan bile indirim beklersin kupon kovalarsın alırsın yine dediğim fiyatlara
Bu fiyatlara bu monitörler alınmaz sen istediğin gibi cevap ver
13 bin tl paran olsa o paraya sadece tn panel monitör olsa 16ya oled olsa gidip tn panel monitörü mü alırsın 2 3 bin tl vermemek için

Samsung g5 i neye göre öneriyorsunuz anlamadım. 200nit parlaklığı var. Led yanığı en çok olan model ve giriş seviyesi. İnternette araştırın millet arkasına fan takmış yanmasın diye resmen rezalet. Paranla rezil oluyorsun

13 bine 180 hz qhd monitör pahalı lansman ekibimisiniz siz gelip burda monitör tanıtımı yapıyorsunuz sıcak fırsat forumu burası 5bine Medimarkt sattı dün ips qhd monitör

Dostum birincisi şimdi doğrusunu yazdın önceden bütün mesajlarda 12bin tl yazıyordun konudaki monitör 12 değil 13bin tl
İkincisi 13bin tl bütçem var diyen kimseye gidip 18bin TL'ye oled al demedik
Oled fiyatları daha da düşecek diyorum önceden 20bin altına oled'in o'su yoktu piyasada
Daha geçen G5 14kya satıldı
Oledlerin genel piyasası düşmese sen haklı çıksan bile indirim beklersin kupon kovalarsın alırsın yine dediğim fiyatlara
Bu fiyatlara bu monitörler alınmaz sen istediğin gibi cevap ver
13 bin tl paran olsa o paraya sadece tn panel monitör olsa 16ya oled olsa gidip tn panel monitörü mü alırsın 2 3 bin tl vermemek için
G5 14K fiyat hatası. Onun dışımda TN panel muhabbetinizi bende anlatmaya çalışıyorumda anlamıyorlar.
Samsung g5 i neye göre öneriyorsunuz anlamadım. 200nit parlaklığı var. Led yanığı en çok olan model ve giriş seviyesi. İnternette araştırın millet arkasına fan takmış yanmasın diye resmen rezalet. Paranla rezil oluyorsun
:D G27 Al ?
180 bölge var diyor 13k'lıkda, Mini led hakkında bilgim yok güzel mi bölge sayısı yoksa çok mu giriş seviyesi kalıyor ?
Monitör için giriş seviyesi. 4,5 lira üstündeki g27'de 1152 mevcut.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 bine 180 hz qhd monitör pahalı lansman ekibimisiniz siz gelip burda monitör tanıtımı yapıyorsunuz sıcak fırsat forumu burası 5bine Medimarkt sattı dün ips qhd monitör
Anlatamazsın bunlara... Elemanlar sıcak fırsat kısmını monitör öneri yeri yapmış :D

TCL 27C2A Pro Gaming Monitörü 27" 1ms 160Hz Dual-Mode UHD 4K Qd-Mini LED Profesyonel Oyuncu Monitörü (Hdmı+Dp, 2304 Bölge Lokal Karartma, Xdr 2000 Nits, Freesync Premium Pro & G-Sync Compatible)
23 24 e bunu alabilsek güzel bir tercih olur bence
Bu bayagı zor hacı MSI bunun 1152 versiyonlusunu ve sorunluydu 22k satıyordu. Aoc ise 25k ya satıyor. Tcl donanım olarak daha dolu. Umarım düşer tabii de bu gidişle zor gibi

Sağdan bakıyorum fırsat göremiyorum, soldan bakıyorum fırsat göremiyorum. Yani öneri konusunu sıcak fırsatlara niye açıyorsun ? Farzı misal diyelimki ürün düştü indirimde 600cd miniled bu kaça satabileceklerini zannediyorsunda fırsata açıyorsun. Bu zihniyet yüzünden etmeyecek ürünlerin fiyatı artıyor. Öneri konusuna açın şu ürünleri Fırsat Mırsat Yok. Düz IPS'lerde bile 500 nit alıyorsun. Miniled dediğinin 1000 nit olması lazım.
.

Samsung G5 mi bu mu sizce ?
G5 18k ya asla alınmaz 20k ya Glossy aoc var.
15476.webp

15478.webp

Samsung G5 oled fiyatı pahalı şu an rakipleri 20k iken ucuzlaması lazım 18k degil ederi şu an 15-16k falan olması lazım. Yakın fiyata glossy varken alınmaz. Neden alınmamalı öğrenmek isteyenler acıp videoyu izlesin

ne satmıştı ya .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Samsung G5 oled fiyatı pahalı şu an rakipleri 20k iken ucuzlaması lazım 18k degil ederi şu an 15-16k falan olması lazım. Yakın fiyata glossy varken alınmaz. Neden alınmamalı öğrenmek isteyenler acıp videoyu izlesin
Çok boş bıraktın buraları tayfun reis

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Aynen öyle ben de oled fiyatları konusunda örnek vermek için yazmıştım zaten yazarken mat panel olduğunu da ekledim bence de alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,156
Üyeler
200,297
Son üye
eupdai

Geri