Öneri 20k TL Telefon Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,535
Merhabalar, babam için telefon bakıyorum. 20 bin tl bütçede arayüzü falan kötü olmayacak bir telefon önerir misiniz kamerası güzel çekse kasmasa yeter. Birde sıkıntılı markalar olmazsa sevinirim.

Ben samsungcu olduğum için samsung a56-a57 iş tam baba telefonu. Ama bütçeyi aşıyor.

Merhabalar, babam için telefon bakıyorum. 20 bin tl bütçede arayüzü falan kötü olmayacak bir telefon önerir misiniz kamerası güzel çekse kasmasa yeter. Birde sıkıntılı markalar olmazsa sevinirim.
Forumda ikinci el yerinde açtığım bir telefon var 18.750 TL ye Poco x8 Pro 12+12 512 GB global yurt dışı oraya bakabilirsin

Forumda ikinci el yerinde açtığım bir telefon var 18.750 TL ye Poco x8 Pro 12+12 512 GB global yurt dışı oraya bakabilirsin
Orası da var istersen yd da alabilirsiniz ama Poco alırken çinde redmi karşılığı var mı diye bakın varsa alabilirsiniz

Hocam xiaomi cok anlamam da bir arkadaşım Redmi Note 15 Pro 5G 256 GB kullanıyor cok memnunmuş. Senin attıklarından iyi mi bakamadım ama fiyat aynı sayılır.
1000018614.webp

Kuponlarla 29.5K yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama gayet iyi telefon orda haklısın

İthalatçı garantili hocam bu ithalatçı garantili telefon alınmaz ayrıca xiaomi Store'den almakla bir değil maalesef
Ben samsung shoptan da tel aldım ve ithalatcı garantili de aldım aynı şey. Zamanında boşuna samsung magazasına fazla verdim. Adam da 7-8k fazla vermesin tabi xiaomi alma düşüncesi varsa.

Ben samsung shoptan da tel aldım ve ithalatcı garantili de aldım aynı şey. Zamanında boşuna samsung magazasına fazla verdim. Adam da 7-8k fazla vermesin tabi xiaomi alma düşüncesi varsa.
Sorun çıkabiliyormuş hocam eşeği sağlam kazığa bağlıyalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu çentikten bile bu telefon alınmaz bence

Geri