Öneri 20k TL Telefon Önerisi

Samsung alacaksan bütçe min 25K olmalı senin bütçen 20K olduğundan bunu öneririm

Samsung alsam daha iyidir ya Xiaomi ile uğraştırmak istemiyorum 25 bin dolaylarına ne alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben samsungcu olduğum için samsung a56-a57 iş tam baba telefonu. Ama bütçeyi aşıyor.
Çok Samsung sevmem ama babam için en güvenli tercih Samsung gibi geldi Xiaomi kullanıyor şu an memnun değil

Bu arada konuya eklemeyi unutmuşum telefonda NFC olması ve 5G olması zorunluluk muhtemelen çoğu cihazda vardır ama ekleyeyim

Forumda ikinci el yerinde açtığım bir telefon var 18.750 TL ye Poco x8 Pro 12+12 512 GB global yurt dışı oraya bakabilirsin
Hocam kendime alıyor olsam değerlendirebilirdim ama babama alacağımdan yurtdışı vs düşünmüyorum

Merhabalar, babam için telefon bakıyorum. 20 bin tl bütçede arayüzü falan kötü olmayacak bir telefon önerir misiniz kamerası güzel çekse kasmasa yeter. Birde sıkıntılı markalar olmazsa sevinirim.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-m8-pro.html bunun işlemcisi o xiaomi note bilmem ne prolardan çok çok daha iyi ama kamerası kötü fiyatı 21k falan bir kaç ay önce oyun amaçlı yeğenime aldım.

xiaomi 20k civarındaki telefonların içinde hala a76 a78 gibi çipli işlemciler var ne kadar eski model varsa basmışlar içine satıyorlar

para çıkarsa samsung a56 gayet iyidir şarj aleti ile 23k falan ediyor 5-6 yıl güncelleme desteği de var xiaomi almaktansa 2k fazla verip bunu al

Samsung alsam daha iyidir ya Xiaomi ile uğraştırmak istemiyorum 25 bin dolaylarına ne alabilirim

Çok Samsung sevmem ama babam için en güvenli tercih Samsung gibi geldi Xiaomi kullanıyor şu an memnun değil
Hocam babanıza sorun xiaomi var gerçekten baya iyi birde Samsung var berbat babanız kendi kararını versin
Ben şahsen xiaomi seçerdim

Ayrıca 1 seçenek daha var acil değilse biraz daha bütçeyi artırın öyle telefon alın

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-m8-pro.html bunun işlemcisi o xiaomi note bilmem ne prolardan çok çok daha iyi ama kamerası kötü fiyatı 21k falan bir kaç ay önce oyun amaçlı yeğenime aldım.

xiaomi 20k civarındaki telefonların içinde hala a76 a78 gibi çipli işlemciler var ne kadar eski model varsa basmışlar içine satıyorlar

para çıkarsa samsung a56 gayet iyidir şarj aleti ile 23k falan ediyor 5-6 yıl güncelleme desteği de var xiaomi almaktansa 2k fazla verip bunu al
Bunun çinde redmi karşılığı varsa alınır yoksa alınmaz Poco telefonların yazılımı o kadar iyi değil maalesef

Hocam babanıza sorun xiaomi var gerçekten baya iyi birde Samsung var berbat babanız kendi kararını versin

Ayrıca 1 seçenek daha var acil değilse biraz daha bütçeyi artırın öyle telefon alın

Bunun çinde redmi karşılığı varsa alınır yoksa alınmaz Poco telefonların yazılımı o kadar iyi değil maalesef
poco dediğin şey xiaomi zaten

poco dediğin şey xiaomi zaten
Hocam poco başka Xiaomi başka
Aha böyle çinde redmi karşılığı olan telefonları diyorum
1000018615.webp

Hocam poco başka Xiaomi başka
Aha böyle çinde redmi karşılığı olan telefonları diyorum
Alıntıyı görüntüle
poco firması xiaomi firmasının alt markası çinde karşılık falan ne arıyorsun anlamadım da şimdi iki markanın işletim sistemi de arayüzü de aynı poco zaten xiaomi store da satılıyor adamın kendi ürünü

ben bu telefonu alırken baya araştırdım çocuk oyun oynamak için istiyordu xiaomi redmi bilmem ne pro 5g lerin hepsinin işlemcisi kötü aralarında en iyisi a78 çip kullanıyor. Kamera olarak iyi olabilirler yine de telefonun ömrünü işlemci belirliyor maalesef.

Kullanacak kişi babasıymış samsung a37 a56 gibi telefonlar alması daha iyi olur.

Hocam son kullandığı cihaz xiaomiydi memnun kalmadı onun gönlü olsun diye uğraşıyorum elimdeki Nothing Phone 3'ü vermeyi teklif ettiğimde pahalı diye reddetmişti

Bütçeyi 25e kadar esnetebiliriz maks 27 falan

A 56 - 57 modellerine bakıyorum hocam öneriniz için teşekkür ederim A56 güzel gibi duruyor 25 civarına esnetmeyi düşünüyorum bütçeyi

20FE diyecektim de ondada 5G yokmuş :peepo2:
20 fe alınmaz
baba için a56-57 iyidir
xiaomi olarak redmiden uzak durun,, yd alıp xiaomi serisinden alabilirsiniz
poco da almayın günlük kullanım için

1785344735769.webp

note 15 pro işlemcisi aşırı kötü, a34ten, a26dan bile daha kötü işlemcisi

Son düzenleme:
20FE diyecektim de ondada 5G yokmuş :peepo2:
5G aslında çok etkilemez onu ama olsun içinde 5G olsun istiyor hevesini alsın iphone alalım diyorum onu da kabul etmiyor babaları mutlu etmek biraz zor

20 fe alınmaz
baba için a56-57 iyidir
xiaomi olarak redmiden uzak durun,, yd alıp xiaomi serisinden alabilirsiniz
poco da almayın günlük kullanım için

Alıntıyı görüntüle
note 15 pro işlemcisi aşırı kötü, a34ten, a26dan bile daha kötü işlemcisi
56-57 arasındaki farka değer mi sizce, kendime alıyor olsam yd alabilirdim ama babam için riske girmek istemiyorum çok çok daha mantıklı bir şey çıkmazsa a56 ya da 57 alıcam gibi duruyor bir de bu bütçede honor cihazlar var mı epey övüyorlardı o da olabilir fp cihazı varsa

5G aslında çok etkilemez onu ama olsun içinde 5G olsun istiyor hevesini alsın iphone alalım diyorum onu da kabul etmiyor babaları mutlu etmek biraz zor

56-57 arasındaki farka değer mi sizce, kendime alıyor olsam yd alabilirdim ama babam için riske girmek istemiyorum çok çok daha mantıklı bir şey çıkmazsa a56 ya da 57 alıcam gibi duruyor bir de bu bütçede honor cihazlar var mı epey övüyorlardı o da olabilir fp cihazı varsa
a57 ile arasındaki fiyat farkı çok az olmadığı sürece değmez
ne kadarmış
honor şu an f/p değil, honor 400 serisi 18k iken çok iyiydi ama şu an pahalılar
orta segmentte her şeyi güzel f/p telefon kalmadı kısaca

a57 ekranını boe üretiyor diye biliyorum, a56 ekranını samsung o yüzden a56ya ekran olarak daha yakınım ben

a57 ile arasındaki fiyat farkı çok az olmadığı sürece değmez
ne kadarmış
honor şu an f/p değil, honor 400 serisi 18k iken çok iyiydi ama şu an pahalılar
orta segmentte her şeyi güzel f/p telefon kalmadı kısaca

a57 ekranını boe üretiyor diye biliyorum, a56 ekranını samsung o yüzden a56ya ekran olarak daha yakınım ben
Fark 2k tl civarı sanırsam çok detaylı bakamadım ama

Kamerası iyi olsa birde kasmasa yeter gibi nfc ve 5g dışı bir isteği yok zaten

Fark 2k tl civarı sanırsam çok detaylı bakamadım ama

Kamerası iyi olsa birde kasmasa yeter gibi nfc ve 5g dışı bir isteği yok zaten
4k fark varmış a56 daha mantıklı
yd düşünürsen xiaomi 15t serisinden de bakabilirsin kamerası daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,720
Üyeler