Turkcell verdi icraya. Modemin bir ücreti çıkıyor abonelik iptalinde ya onu ödersin ya da modemi gönderirsin borç silinir. Birkaç fatura zimbirtisi istediler kargo kodu falan yolladılar modemi yollayın maile faturaları yollayın borcu kaldiracaz bitecek dediler. Dediklerini yaptım modemi yolladım. Müşteri hizmetlerini arıyorum abonelik olmadığı için ulaşamıyorum. Ulassam bile biz sadece abone işlemlerini yapıyoruz dediler o borcu kaldirmadilar. Gönderdiğim modemin parasını 3 katiyla geri ödedim ( o dönem 1 senelik internet faturası parasına geldi) tamamen haklıyım birde yani. Tam deprem zamani olduğu için o telasin içinde lanet olsun dedim ugrasmadim
O modemi o zaman ters bir durumda bizi düdüklemek için kullanıyorlar. Ben o modem işine bir daha bulaşmam valla bir noktada çıldırır gider bimcelle geçer mobile data kullanirim.Hiç sormayın hocam benimde 3 hafta mı 1 ay 1 hafta mı ne internetim kesilmişti işte sürekli 2-3 güne gelicek diyip oyaladılar sonra fiyattan düşecez kullanmadığınız arızalı günelri diyip düşmedi ler (ağır söverdimde uayrım çok şu sıralar briaz daha uyarı ymeek istemiyorum forumda XD)
Hocam modem tek yetmiyor ont cihazıda laızm gerçi onun verdikğini kulkanırsınız zaten küçük bir şey ama. Modemi evde yine saklamanız lazım diye biliyorum yani benim modemim var bana vermeyin denmiyor malesef hiç bir oleratörde olmuyor çoks açma işte
Kendi modemini kullanamıyorsun ki40 gündür internetim kesik turknet beni bu kadar mağdur etmeseydi zamlı fiyattan devam ederdim superonline gecmezdim. Ama artık şart oldu 800 tl ye 1000mbps çok iyi. Bu defa kendi modemimde var dolandiramayacaklar beni
Hackliyorlar reis sıkıntı yokKendi modemini kullanamıyorsun ki![]()
Yıllık : 9600 TL İyi Gibi GözüküyorSüperonline 800tl ye 1000mbit dağıtıyor ne kadar rezil olsada piyasanın en ucuzu süperonline oldu.
Türksat genel manada fiyatının hakkını veren sayılı firmalardanSüperonline 800tl ye 1000mbit dağıtıyor ne kadar rezil olsada piyasanın en ucuzu süperonline oldu.
Paketleri Çok Kötü .Türksat genel manada fiyatının hakkını veren sayılı firmalardan
He birde türknet var işte
Reis ben kullanıyorum memnunum müşteri hizmetleri aradı 50 TL karşılığında 200 megabit'e yükseltme teklif ettiler yani anlıyor musun hocamPaketleri Çok Kötü .
Valla Detaylarını Tam Bilmyiyorum Hocam Ama Başlangıçta Sunulan Paketler Kötü Dedim Sadece .Reis ben kullanıyorum memnunum müşteri hizmetleri aradı 50 TL karşılığında 200 megabit'e yükseltme teklif ettiler yani anlıyor musun hocam
İnternet hızını yükselten bir türknet bir de türksat var diye biliyorumValla Detaylarını Tam Bilmyiyorum Hocam Ama Başlangıçta Sunulan Paketler Kötü Dedim Sadece .
Fiyatlar Çok Absürt Hocam .İnternet hızını yükselten bir türknet bir de türksat var diye biliyorum