🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

Beyler gecen sene yaptigim sabit fiyat suresinde 1 ay kaldi, suan tekrar sabitleme yaparsam 1 ay sonrami basliyor yoksa hemen mi bilen var mi.

Turkcell verdi icraya. Modemin bir ücreti çıkıyor abonelik iptalinde ya onu ödersin ya da modemi gönderirsin borç silinir. Birkaç fatura zimbirtisi istediler kargo kodu falan yolladılar modemi yollayın maile faturaları yollayın borcu kaldiracaz bitecek dediler. Dediklerini yaptım modemi yolladım. Müşteri hizmetlerini arıyorum abonelik olmadığı için ulaşamıyorum. Ulassam bile biz sadece abone işlemlerini yapıyoruz dediler o borcu kaldirmadilar. Gönderdiğim modemin parasını 3 katiyla geri ödedim ( o dönem 1 senelik internet faturası parasına geldi) tamamen haklıyım birde yani. Tam deprem zamani olduğu için o telasin içinde lanet olsun dedim ugrasmadim

Yani deprem zamanıysa bir şey diyemem işte ama onun dışında ben şikayetçi olurdum hatta aradan uzun yıl geçtiği için biekmem ama elinizde delil vs varsa ben yine thh şikayet ederdim 1 senelik internet parası ne hocam eşşek mi 🤬 bunlar bizdede abonelik bumaraıs bir şey dediler en son geçmiş otomatik ödemelerden vs bulup söyledik hallettik yani hele deprem zamnı bide yüzdüz bunlar bence şiakyet etseydiniz o zaman

Ayrıca galiba sizin değremde eviniz zarar görmüştü tam hatırlamoyorum ama depremde zarar gördü deseydiniz thh şikayette bulunsaydınız benden depremde zarar gören modemin parasını istiyorlar canımını düşüneyim depremde modemimi sayın thh hakemi diye bence thh sizi haklı bulurdu (yani modem zarar görmemiş olsa bile bunu deseydiniz keşke daha hızlı çözüm olurdu)

Hiç sormayın hocam benimde 3 hafta mı 1 ay 1 hafta mı ne internetim kesilmişti işte sürekli 2-3 güne gelicek diyip oyaladılar sonra fiyattan düşecez kullanmadığınız arızalı günelri diyip düşmedi ler (ağır söverdimde uayrım çok şu sıralar briaz daha uyarı ymeek istemiyorum forumda XD)

Hocam modem tek yetmiyor ont cihazıda laızm gerçi onun verdikğini kulkanırsınız zaten küçük bir şey ama. Modemi evde yine saklamanız lazım diye biliyorum yani benim modemim var bana vermeyin denmiyor malesef hiç bir oleratörde olmuyor çoks açma işte
O modemi o zaman ters bir durumda bizi düdüklemek için kullanıyorlar. Ben o modem işine bir daha bulaşmam valla bir noktada çıldırır gider bimcelle geçer mobile data kullanirim.

Süperonline 800tl ye 1000mbit dağıtıyor ne kadar rezil olsada piyasanın en ucuzu süperonline oldu.

Süperonline 800tl ye 1000mbit dağıtıyor ne kadar rezil olsada piyasanın en ucuzu süperonline oldu.
Yıllık : 9600 TL İyi Gibi Gözüküyor

Türknetin Yıllığı Kaça Geliyor Acaba 1000 Megabit'te ?

Reis ben kullanıyorum memnunum müşteri hizmetleri aradı 50 TL karşılığında 200 megabit'e yükseltme teklif ettiler yani anlıyor musun hocam
Valla Detaylarını Tam Bilmyiyorum Hocam Ama Başlangıçta Sunulan Paketler Kötü Dedim Sadece .

Ekler

• 1785342494573.webp
    1785342494573.webp
    24.5 KB · Hit: 14
  • 1785342591489.webp
    1785342591489.webp
    93.3 KB · Hit: 14
Geri