JBL Quantum 100M2,Gaming Kulaklık,Kablolu,Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL Quantum 100M2,Gaming Kulaklık,Kablolu,Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Oha30 saniyede kim çöktü bunaYine alamadım.
30 Çok 10 saniyede alamadım ben30 saniyede kim çöktü bunaYine alamadım.
Yaniyo..... Ama direkt girip sepete attigim halde alamadim. Sepette daha onceden kalan urunlerin tikini kaldirana kadar 30 saniyede uçtu kart, belkide yukardaki arkadasin dedigi gibi 10 saniyedeHangi takip programini hangi kanali kullaniyorsunuz arkadaslar bize de bi yardimci olsaniz fena olmaz
O dediginin benzerini karti internetten alisverise kapali halde onaylarsanda oluyor galiba.ah lan hale taksit mi seçiyorsunuz
kredi kartinizi sanal karta bağlayın (limiti olmasın)
ödeme yöntemine yönlendirecek kodu girdikten sonra onaylanmış gibi gözükecek
iki dakika sonra siparişler bölümünden ödeme yöntemi hatası diyecek
düzenleye bastıktan sonra taksit seçebilirsiniz
zaman kaybetmeyin boşa
yuksek tutarlı alışverişlerde işe yaramıyor bilginiz olsun direkt iptale düşüyor sonra üzülmeyinah lan hale taksit mi seçiyorsunuz
kredi kartinizi sanal karta bağlayın (limiti olmasın)
ödeme yöntemine yönlendirecek kodu girdikten sonra onaylanmış gibi gözükecek
iki dakika sonra siparişler bölümünden ödeme yöntemi hatası diyecek
düzenleye bastıktan sonra taksit seçebilirsiniz
zaman kaybetmeyin boşa
Yine geldi yine alamadım, sen mi aldın yoksa30 Çok 10 saniyede alamadım benbunu seçtiğiniz adrese gönderilemez dedi
Yok hocam almadım deniyorum sadece hızımıYine geldi yine alamadım, sen mi aldın yoksa![]()
üzülmem hocam dediğim oluyoryuksek tutarlı alışverişlerde işe yaramıyor bilginiz olsun direkt iptale düşüyor sonra üzülmeyin
60 a 5080 düşerse benimde öyle bir planım varda 60 a düşmez sanırımYok hocam almadım deniyorum sadece hızımı5080 hedefimde şuan