9.000 TL'ye Kadar Anakart Önerisi.

alfardor

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
9000
Selam arkadaşlar,

Ryzen 5 7500F + RX 9060 XT 16 GB için sistem topluyorum. Anakart tarafında bütçem 9.000 TL'ye kadar.

Önceliğim RGB veya görünüşten ziyade kalite ve uzun ömür. VRM'i güçlü, BIOS'u sorunsuz, bellek uyumluluğu iyi olan ve ileride daha güçlü bir AM5 işlemciye geçtiğimde de üzmeyecek bir anakart arıyorum.

Aradığım özellikler:

• B650 veya B850 Yonga seti
  • Güçlü VRM ve iyi soğutma
  • DDR5 6000 EXPO ile sorunsuz kullanım
  • En az 2 adet M.2 yuvası
  • Uzun süre sorunsuz kullanılabilecek kaliteli bir model
Bu bütçede hangi anakartı önerirsiniz? Mümkünse kullandığınız veya tecrübe ettiğiniz modelleri, artıları ve eksileriyle birlikte yazabilir misiniz? Hazır sistemlerde sık görülen ama uzak durulması gereken modeller varsa onları da belirtirseniz sevinirim.

Anakrt fiatlarıda uçuşa geçmiş Çelimsiz ,2 tokat çaksan,yamulacak anakrtlar bile ateş pahası.

Artık şu anakrtı almaktan başka çareniz kalmadı. 6 ay taksitle peşin fiatına alın.Tomahawk anakrtlar ile birebir aynı VRM.

Hocam gece indirimli fiyattan stoğa eklemişler 8009 TL'ye aldım hemen, ileriye yönelik en fazla hangi işlemci ekran kartına kadar destekler acaba upgrade imkanı için

Anakrt fiatlarıda uçuşa geçmiş Çelimsiz ,2 tokat çaksan,yamulacak anakrtlar bile ateş pahası.

Artık şu anakrtı almaktan başka çareniz kalmadı. 6 ay taksitle peşin fiatına alın.Tomahawk anakrtlar ile birebir aynı VRM.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJ...r-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TR[/QUOTE]
o kadar paraya eski b650 almanın manası yok b850 alınması daha iyi ki aynı paralara küçük farklara

Hocam gece indirimli fiyattan stoğa eklemişler 8009 TL'ye aldım hemen, ileriye yönelik en fazla hangi işlemci ekran kartına kadar destekler acaba upgrade imkanı için
Bu anakrta , artık , AMD nin çıkardığı ,ne istersen,tüm işlemcilerini takabilirsin. Oyun ve uygulamalar için dersen,9800X3D, 9850X3D, 9900X3D, 9950X, 9900X, 9950X3D, 9950X3D2.

Yani RTX 5090' ı şu an kaldırır.:)

Elinize ulaşınca yazabilir misiniz? Bana gelen ürün iade ürün çıktı

Bizde AM5 anakart alıcaz arkadaşa 9700X için, cuma günü gaming gecesi iyi indirimler oluyor muydu AM5 anakartlarda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,048
Üyeler
200,282
Son üye
İsgci Abi

Geri