Lol Classic Açıldı !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,522
Lol 3. sezonu baz alan Lol Classic modu sonunda açıldı !
Nostalji yapmak isteyenler oyuna girebilir.
Şampiyonlar, harita, rünler, itemler her şey eski :D

1785349258591.webp

valla çok kötü gözüküyor yani lole birkac ay önce başlamış birisi olarak benim bu modu oynamam imkansiz , görünce kusuyom sanki 144p gibi geliyor
Oyunun 3. sezonunu baz aldığı için olabilir mi? Olayı o :kekw:

biz yetişemedik bu zamanlara bakalım nasılmış

Çok çekici gözüküyor da sanırım girip tekrar tilt olmaya gerek yok ya :D

Yeni başladıysan zaman geçmeden bırak:D
lole neden böyle yaklaşıyorsunuz anlamıyorum ki oyun gayette güzel bir oyun eğlenceli oynaması zevkli beyin gerektirende bir oyun , oyunda toxic birisi varsa mutelicen oyununa bakacan bitti gitti.

lole neden böyle yaklaşıyorsunuz anlamıyorum ki oyun gayette güzel bir oyun eğlenceli oynaması zevkli beyin gerektirende bir oyun , oyunda toxic birisi varsa mutelicen oyununa bakacan bitti gitti.
yol yakınken bırak.
takımına mutelesen de çare bulamayacağın 3 tane 2/13 adam gelmeyecek değil

Yeni karakterler çok bozuk eski balance hali çok daha iyi. Oyunun güncel hali içler acısı. Bugün girip bir warwick oynayayım da ultiyle tek atayım millete

yol yakınken bırak.
takımına mutelesen de çare bulamayacağın 3 tane 2/13 adam gelmeyecek değil
gelsin umrumda değil ben kendi oynayışıma bakıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni karakterler çok bozuk eski balance hali çok daha iyi. Oyunun güncel hali içler acısı. Bugün girip bir warwick oynayayım da ultiyle tek atayım millete
evet bozuk özellikle adcler cok bozuk xerath gibi çarların menzili çok uzun bazı karakterler cidden nerf yemeli. oto atak ile 1500 vuran çarmı olur .d

Geri