Oyunun 3. sezonunu baz aldığı için olabilir mi? Olayı ovalla çok kötü gözüküyor yani lole birkac ay önce başlamış birisi olarak benim bu modu oynamam imkansiz , görünce kusuyom sanki 144p gibi geliyor
he iste lafım yokta yani benim gibi yeni başlamış biri için işkence gibi bişe yaOyunun 3. sezonunu baz aldığı için olabilir mi? Olayı o![]()
Yeni başladıysan zaman geçmeden bırakvalla çok kötü gözüküyor yani lole birkac ay önce başlamış birisi olarak benim bu modu oynamam imkansiz , görünce kusuyom sanki 144p gibi geliyor
lole neden böyle yaklaşıyorsunuz anlamıyorum ki oyun gayette güzel bir oyun eğlenceli oynaması zevkli beyin gerektirende bir oyun , oyunda toxic birisi varsa mutelicen oyununa bakacan bitti gitti.Yeni başladıysan zaman geçmeden bırak![]()
yol yakınken bırak.lole neden böyle yaklaşıyorsunuz anlamıyorum ki oyun gayette güzel bir oyun eğlenceli oynaması zevkli beyin gerektirende bir oyun , oyunda toxic birisi varsa mutelicen oyununa bakacan bitti gitti.
Yeni karakterler çok bozuk eski balance hali çok daha iyi. Oyunun güncel hali içler acısı. Bugün girip bir warwick oynayayım da ultiyle tek atayım milletelole neden böyle yaklaşıyorsunuz anlamıyorum ki oyun gayette güzel bir oyun eğlenceli oynaması zevkli beyin gerektirende bir oyun , oyunda toxic birisi varsa mutelicen oyununa bakacan bitti gitti.
gelsin umrumda değil ben kendi oynayışıma bakıyorumyol yakınken bırak.
takımına mutelesen de çare bulamayacağın 3 tane 2/13 adam gelmeyecek değil
evet bozuk özellikle adcler cok bozuk xerath gibi çarların menzili çok uzun bazı karakterler cidden nerf yemeli. oto atak ile 1500 vuran çarmı olur .dYeni karakterler çok bozuk eski balance hali çok daha iyi. Oyunun güncel hali içler acısı. Bugün girip bir warwick oynayayım da ultiyle tek atayım millete