Vardiya Değişimi Hk.

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
Ben 00.00 - 08.00 çalışıyorum. İzinli olduğumda sabah işten çıkıp ertesi günün 00.00'ında işe gidiyorum ve izin gününde totalde 40 saat molam oluyor. Şimdi vardiyam değişecek. Arada kafalarına göre 2 haftada bir falan vardiya değişiyorlar. Sabah 8'de işten çıkıcam, o gün izinliyim ama ertesi gün sabahçı olduğum için gece 00.00'da değil sabah 08.00'da işe gideceğim. Normalde izin günlerimde 40 saat istirahat ederken şimdi 24 saat istirahat sürem olacak. Bu durum normal mi, itiraz etmem gereken bir şey var mı diye size sormak istedim. Vardiyalı şekilde ilk kez çalışıyorum da

24 saat işten uzak kalıyorsun, problem yok.

24 saat işten uzak kalıyorsun, problem yok.
Öğlen 12 aksam 8 calısan bırını hesap et. İzinli olduğunda 40 saat işten uzak kalıyor. Ben ise 24 saat. Geri kalan 16 saatim nerede? Bu vardiya değişimlerinde doğal bir şey midir

Öğlen 12 aksam 8 calısan bırını hesap et. İzinli olduğunda 40 saat işten uzak kalıyor. Ben ise 24 saat. Geri kalan 16 saatim nerede? Bu vardiya değişimlerinde doğal bir şey midir
Yasal problem yok. Gerisi işveren ile senin aranda.

Hocam izin zaten 24 saat. Sen önceki vardiyanda iş başında olduğun günüde izin gününe kattığın için 40 saat istirahat ediyorum sanıyorsun. Hiç izin almasanda zaten o gün 16 saat istirahat edeceksin o senin normal bir günün. Yani değişen birsey yok. Bir vardiyada izin günün ile mesai sonu kalan süreyi birlestiriyorsun diğerinde birlestiremiyorsun.

Hocam izin zaten 24 saat. Sen önceki vardiyanda iş başında olduğun günüde izin gününe kattığın için 40 saat istirahat ediyorum sanıyorsun. Hiç izin almasanda zaten o gün 16 saat istirahat edeceksin o senin normal bir günün. Yani değişen birsey yok. Bir vardiyada izin günün ile mesai sonu kalan süreyi birlestiriyorsun diğerinde birlestiremiyorsun.
birleştireemdiğim için 16 saat kayıp oluşuyor işte :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,048
Üyeler
200,282
Son üye
İsgci Abi

Geri