Onun için çok sesli diyorlardı hocam rajintek önermişlerdi ama bulamadımKanka enermaxın 1000 w goldu vardı idefixde ona bakmanı öneririm
Modüler ne oluyor tam olarakmodüler olmamasını dert etmiyorsanız alabilirisniz
Psunun kabloları çıkarılabiliyor. Kullanılmayan kabloları çıkarabilirsiniz ama modüler değilse her türlü tüm kablolar sabit oluyor.Onun için çok sesli diyorlardı hocam rajintek önermişlerdi ama bulamadım
Modüler ne oluyor tam olarak
Daha iyisi var hocammodüler olmamasını dert etmiyorsanız alabilirisniz
Dediğim gibi bu ürün için çok sesli diyorlar hocam ayrıca 850w arıyorum ben
Modüler alsam daha iyi olur o zamanPsunun kabloları çıkarılabiliyor. Kullanılmayan kabloları çıkarabilirsiniz ama modüler değilse her türlü tüm kablolar sabit oluyor.
Sen bilirsin hocamDediğim gibi bu ürün için çok sesli diyorlar hocam ayrıca 850w arıyorum ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Modüler alsam daha iyi olur o zaman
Sen bilirsin hocam
Hocam rajintek mi enermax mı ve sizce 1000wattr için ekstradan 1000tl vermeye değermipsu tier liste A bir psu![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam rajintek mi enermax mı ve sizce 1000wattr için ekstradan 1000tl vermeye değermi
rajintek cratos 850w büt.en çıakrsa 1000w olanına bak en iyi seçenek bunlarBütçem 5k civarında işlemcim i5 13400f rtx 3060 ilerde yükseltmeyi düşünüyorum enermax alacaktım ancak çok sesli diyorlar ne almalıyım
Nebi akgün'ün listesine göre raijintek enermax'tan iyi. 1000watt için ekstra 1000tl vermeye değer ama bütçeniz yoksa 850 de fazlasıyla yeterli, 5090 ekran kartı almadıkça 1000e ihtiyaç olmaz zaten, 5090 alabilecek bütçesi olan biri de gider 1200wat platinum bi model alırHocam rajintek mi enermax mı ve sizce 1000wattr için ekstradan 1000tl vermeye değermi