10bin ile 15bin TL Arasında 2. El Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar, ikinci el olur sıfır olur hangisi uygunsa o şekilde bir ikinci el kasa toplamak istiyorum elimde 1080p bi monitör var. Giriş seviye bir kasa da var yani düz kasa bi özelliği yok ama uzay montaj olmayacak en azından o yönden işimi görür. Bu bütçe bandında ikinci elde parçaları tek tek kovalayıp bir sistem yapmak istiyorum amacım orta seviye oyunları düşük ayarda da olsa açsın. Mesela fortnite, steam pubg, witcher 3, rust, cs2, valorant, gta 5, ea fc 26 gibi oyunlar oynamak istediğim oyunlar. Acelem yok. Yavaş yavaş bulup almak istiyorum ama hangi ekran kartı ve işlemci kombosu olması lazım şuan günümüz için bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

10-15bin tl sadece işlemci + ekran kartı için mi yoksa her şey için mi

Merhaba arkadaşlar, ikinci el olur sıfır olur hangisi uygunsa o şekilde bir ikinci el kasa toplamak istiyorum elimde 1080p bi monitör var. Giriş seviye bir kasa da var yani düz kasa bi özelliği yok ama uzay montaj olmayacak en azından o yönden işimi görür. Bu bütçe bandında ikinci elde parçaları tek tek kovalayıp bir sistem yapmak istiyorum amacım orta seviye oyunları düşük ayarda da olsa açsın. Mesela fortnite, steam pubg, witcher 3, rust, cs2, valorant, gta 5, ea fc 26 gibi oyunlar oynamak istediğim oyunlar. Acelem yok. Yavaş yavaş bulup almak istiyorum ama hangi ekran kartı ve işlemci kombosu olması lazım şuan günümüz için bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Bunu alabilirsiniz hocam

1785361953385.webp
1785361965680.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim şuan 1070Ti ile açamadığım oyun yok eğer 11 12kya sistem diziyorsan illa nvidia olsun dersen bir bak bence bu fiyata amd olarak ne alınır bilmiyorum ben 4 bine almıştım

kart güzel ama aynı paraya 3060 12gb bulabilirsin saf güç açısından 1080ti daha güçlü ama dlss ile ve ışın izlemesi vesaire olsun 3060 daha iyi bi kart 1000 serisinin driver desteğide bitti vram konusundada 1gb daha fazla ve daha az güç tüketiyor
Işın izleme bu kart ile kullanıcağını zannetmiyorum
Dlss olarak da fsr var işte o işimizi görür

Işın izleme bu kart ile kullanıcağını zannetmiyorum
Dlss olarak da fsr var işte o işimizi görür
ışın izlemenin çokta sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum 3060ın dlssi 1080tiın fsrından daha fazla fps artışı sağlıyor gibi duruyor (yapay zekaya sordum) aynı paraya neden daha eski daha kısıtlı driver desteği bile almayan kartı inatla sunuyorsun ki ben anlamadım

1785362888263.webp

1785363362497.webp
1785363366016.webp

Son düzenleme:
Bütçeyi 20K seviyesine çıkarıp tek kalemde test edilecek şekilde hazır bir kasa bakılabilir " R5 5600 & RTX 3060 12 GB " tabanlı.

Tüm parçaları ayrı ayrı alsanız bile eve getirip tam bir test imkanı olmadığında risk yüksek oluyor.

Kısa zaman önce bir arkadaşımda bu şekilde bir sistem toplama arayışına girdi güzel fiyata aldığımız bir Anakart 4x4 lük kondisyonda olmasına ve sorunsuz çalışmasına rağmen Valoranttan HWID banlı çıktı tatsız oldu.

Bütçeyi 20K seviyesine çıkarıp tek kalemde test edilecek şekilde hazır bir kasa bakılabilir " R5 5600 & RTX 3060 12 GB " tabanlı.

Tüm parçaları ayrı ayrı alsanız bile eve getirip tam bir test imkanı olmadığında risk yüksek oluyor.

Kısa zaman önce bir arkadaşımda bu şekilde bir sistem toplama arayışına girdi güzel fiyata aldığımız bir Anakart 4x4 lük kondisyonda olmasına ve sorunsuz çalışmasına rağmen Valoranttan HWID banlı çıktı tatsız oldu.
anakartlara harddisklerdeki gibi komple sıfırlama işlemi olmuyor mu? dediğiniz doğru evet aldığımız anakart bir oyunda banlı cıkarsa bir işe yaramaz yani

10-15bin tl sadece işlemci + ekran kartı için mi yoksa her şey için mi
Hocam genel her şey için sormuştum ekran kartı ve işlemci olarak öneri alırsam en azından iskelet oluşur kalan şeyler zaten belli oluyor önemli parçalar olarak sordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,304
Üyeler
200,340
Son üye
quarrte

Geri