🔥İndirim 🍔 Getiryemek Köfteci Yusuf %50 İndirim [Maks. 250 TL]

Pişmemiş köfteci yusuf ürünü almak tam bir piyango haberiniz olsun.

Pişmemiş köfteci yusuf ürünü almak tam bir piyango haberiniz olsun.
Trendyol ilgileniyor ama Yemeksepeti ürünü getirdiğinde iadem ile bile ilgilenmedi yumuşacık sucuk getirmişlerdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600 gram sucuk 310 lira getirme ücreti ile ama köfte bence mangal için en mantıklı tercih

getirme ücreti 55 lira zateb
Hayır ücretsiz

Bugünde beleşe doyduk sağolasın
IMG_0384.webp

Neden hocam nasıl bir sorun yaşadınız?
Farklı köfteler resmen oturup aldığından. Ekstra cıvık falan geliyor. Bir tanesi resmen bozuktu para iadesi aldım o derece. Bu arada hiçbiri sadece benim görüşüm değil misafirler falanda vardı. 7 kere aldıysam 2'sinden sadece memnun kaldım. Sanki en çok beklettiklerini satıyorlar gibi.

Trendyol ilgileniyor ama Yemeksepeti ürünü getirdiğinde iadem ile bile ilgilenmedi yumuşacık sucuk getirmişlerdi

600 gram sucuk 310 lira getirme ücreti ile ama köfte bence mangal için en mantıklı tercih
Ben trendyoldan almıştım iadeyi. Yoksa köfteci yusuf normal o diyor.

Farklı köfteler resmen oturup aldığından. Ekstra cıvık falan geliyor. Bir tanesi resmen bozuktu para iadesi aldım o derece. Bu arada hiçbiri sadece benim görüşüm değil misafirler falanda vardı. 7 kere aldıysam 2'sinden sadece memnun kaldım. Sanki en çok beklettiklerini satıyorlar gibi.

Ben trendyoldan almıştım iadeyi. Yoksa köfteci yusuf normal o diyor.
Trendyol gerçekten bu konularda çok ilgili fakat Yemeksepeti hatalı üründe desteği az 50 tl kupon veriyor

İyi sucuğa hasret kaldık. Eski çocukluğumdaki sucukları arıyorum hala ne lezzet ne de kalite yok. Eskiden çiğ olarak bile yerdik sucuğu.
En iyi seçenek köfte gibi o da biraz yağlı ama .
Ben 19 yaşındayım benimde çocukluğumda arkadaşlarım sucuğu çiğ yerdi gerçekten güzel zamanlardı

İyi sucuğa hasret kaldık. Eski çocukluğumdaki sucukları arıyorum hala ne lezzet ne de kalite yok. Eskiden çiğ olarak bile yerdik sucuğu.
En iyi seçenek köfte gibi o da biraz yağlı ama .
fiyatı pahalı ama apikoğlu sucuk iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,716
Üyeler
200,486
Son üye
fearslodge

Geri