❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Dün kayıt oldum bugün 750 tl bakiyem geldi bu bakiyeyi vodafone pay’e yukleyip nakit olarak aldım

Ben anlamadım ankara ulaşım kartı var. Ordan mu nkolaya başvuracam

1000161026.webp

Bugün birçok kişinin 750 tl kampanya bakiyesi geldi. Tek yapmanız gereken 1000+ liraya tamamlayıp yarın akşama kadar harcama yapmak.

Yarın son gün

Önceden katakulliye getirip bir şekilde hepsipay bakiyesi olarak yapanlar oluyodu da nasıl yapılıyor bilmiyorum. Hiç riske atmayıp ihtiyacınız olan bir şeyi alın derim
Alabileceğim bir şey yok ki vodofone pay filan yüklense verir mi acaba deneyen oldu mu hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada şey mi yapsam ürün alsam iptal edip hepsibakiye de bekletsem olur mu acaba deneyimleyen birileri var mıdır

Beyler şimdi hesaba 1200 TL attım kampanyalarda ilk alışverişin 1000 TL'si bizden diyor sanal kart oluşturdum direk alışveriş yapınca kendi vericek mi parayı herhangi birşeye katıl diyor muyuz hesabı açtım sanal kart oluşturdum alışveriş tutarı kadar para attım direk sanal kartla sipariş vericem başka bir şey yapılıyor mu?

Önceden katakulliye getirip bir şekilde hepsipay bakiyesi olarak yapanlar oluyodu da nasıl yapılıyor bilmiyorum. Hiç riske atmayıp ihtiyacınız olan bir şeyi alın derim
Hocam ekstra bir şey gerekiyor mu

Biri bi cevap verse keşke ödeyeceğim sonra böyle böyle diye bir şey çıkacak uğraş dur :D

Ekler

• 1785416244082.webp
    1785416244082.webp
    68.3 KB · Hit: 43
Son düzenleme:
Beyler şimdi hesaba 1200 TL attım kampanyalarda ilk alışverişin 1000 TL'si bizden diyor sanal kart oluşturdum direk alışveriş yapınca kendi vericek mi parayı herhangi birşeye katıl diyor muyuz hesabı açtım sanal kart oluşturdum alışveriş tutarı kadar para attım direk sanal kartla sipariş vericem başka bir şey yapılıyor mu?

Hocam ekstra bir şey gerekiyor mu

Biri bi cevap verse keşke ödeyeceğim sonra böyle böyle diye bir şey çıkacak uğraş dur :D
Sanal kartınla 1000 tl ve üzeri alışveriş yaptıktan sonra sana 1000 tl cashback veriyor. Harcama yapman yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,249
Üyeler
200,631
Son üye
mertice

Geri