ardkaratas
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Dün kayıt oldum bugün 750 tl bakiyem geldi bu bakiyeyi vodafone pay’e yukleyip nakit olarak aldım
Önceden katakulliye getirip bir şekilde hepsipay bakiyesi olarak yapanlar oluyodu da nasıl yapılıyor bilmiyorum. Hiç riske atmayıp ihtiyacınız olan bir şeyi alın derimİlk alışverişin 1000 Tl'si var bende bunu hepsiburada bakiyeye yüklesem kabul eder mi?
Alabileceğim bir şey yok ki vodofone pay filan yüklense verir mi acaba deneyen oldu mu hiçÖnceden katakulliye getirip bir şekilde hepsipay bakiyesi olarak yapanlar oluyodu da nasıl yapılıyor bilmiyorum. Hiç riske atmayıp ihtiyacınız olan bir şeyi alın derim
indirip üye olunca eğer tel no vs. aynıysa sanal kartlar kendini eşliyor başka bir şey yapmana gerek olmadan yatıyor paraBen anlamadım ankara ulaşım kartı var. Ordan mu nkolaya başvuracam
vodofone pay e , farklı kartlardan para yatırılıp çekiliyormu yoksa sadece hat sahibinin adına açılmış kartmı olması lazımDün kayıt oldum bugün 750 tl bakiyem geldi bu bakiyeyi vodafone pay’e yukleyip nakit olarak aldım
Hocam ekstra bir şey gerekiyor muÖnceden katakulliye getirip bir şekilde hepsipay bakiyesi olarak yapanlar oluyodu da nasıl yapılıyor bilmiyorum. Hiç riske atmayıp ihtiyacınız olan bir şeyi alın derim
Sanal kartınla 1000 tl ve üzeri alışveriş yaptıktan sonra sana 1000 tl cashback veriyor. Harcama yapman yeterliBeyler şimdi hesaba 1200 TL attım kampanyalarda ilk alışverişin 1000 TL'si bizden diyor sanal kart oluşturdum direk alışveriş yapınca kendi vericek mi parayı herhangi birşeye katıl diyor muyuz hesabı açtım sanal kart oluşturdum alışveriş tutarı kadar para attım direk sanal kartla sipariş vericem başka bir şey yapılıyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ekstra bir şey gerekiyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biri bi cevap verse keşke ödeyeceğim sonra böyle böyle diye bir şey çıkacak uğraş dur![]()
Teşekkür ederim 1300 küsür hepsiburada harcadım 1k verir bu parayı vodofone paye yatırabiliyor musunuzSanal kartınla 1000 tl ve üzeri alışveriş yaptıktan sonra sana 1000 tl cashback veriyor. Harcama yapman yeterli