Pazarlok yapmıcan kartın 12gb ise koy 8 e pazarlıksız yaz ama açıklamayaElimde rtx 3060 var satıp 5060 ya da RX 9060xt alacağım ancak bunu satarken nelere dikkat etmeliyim ekran kartını alalı 2 yıl oldu vatandan hazır sistem şeklinde almıştım
satar fiyat koy hem boşa beklemezsin hem de ilana boş teklif gelmezElimde rtx 3060 var satıp 5060 ya da RX 9060xt alacağım ancak bunu satarken nelere dikkat etmeliyim ekran kartını alalı 2 yıl oldu vatandan hazır sistem şeklinde almıştım
10-12 arasında bir fiyat düşünüyorum hocam üstüne ekleyeceğim para henüz elimde değil çünküsatar fiyat koy hem boşa beklemezsin hem de ilana boş teklif gelmez
satar fiyat koy hem boşa beklemezsin hem de ilana boş teklif gelmez
12 GB satışı yaparken nelere dikkat etmeliyimPazarlok yapmıcan kartın 12gb ise koy 8 e pazarlıksız yaz ama açıklamaya
işte hocam o satar fiyat değil10-12 arasında bir fiyat düşünüyorum hocam üstüne ekleyeceğim para henüz elimde değil çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
12 GB satışı yaparken nelere dikkat etmeliyim
Hocam 12 ne o fşayat rtx 3070 ti hatta 3080 bulunuypr sizde yerinizi bilin max ederi 9k ama öyle uzun sürer 8.5 ortalama10-12 arasında bir fiyat düşünüyorum hocam üstüne ekleyeceğim para henüz elimde değil çünkü
Pazarlok yapmıcan kartın 12gb ise koy 8 e pazarlıksız yaz ama açıklamaya
pazarlık yok dese de pazarlık teklif ediyolar bi tık üstünü yaz cüzi pazarlık olur de10-12 arasında bir fiyat düşünüyorum hocam üstüne ekleyeceğim para henüz elimde değil çünkü
işte hocam o satar fiyat değil
2. El piyasasına çok hakim değilim hocam gördüğüm fiyatlar bu seviyedeydi en azından 11-10 koyup pazarlıkla 9 seviyesine düşebilirimHocam 12 ne o fşayat rtx 3070 ti hatta 3080 bulunuypr sizde yerinizi bilin max ederi 9k ama öyle uzun sürer 8.5 ortalama
hocam 14-15e zaten 5060 bulunuruyor 3060 gereksiz pahalı koyuyorlar sadece 12 gb vrami var diye10-12 arasında bir fiyat düşünüyorum hocam üstüne ekleyeceğim para henüz elimde değil çünkü
kartın ederi max 8k2. El piyasasına çok hakim değilim hocam gördüğüm fiyatlar bu seviyedeydi en azından 11-10 koyup pazarlıkla 9 seviyesine düşebilirim