Neden Bu Kadar Takıntılıyım

Kendini evleneceğin kişiye de saklayabilirsin. Bazı kadınlar bunu çok romantik görür. İlla 14-15 yaşında ilişkiye gireceksin diye bir kanun yok.
Kim 14 15 yaşinda ilişkiye giriyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendini geliştir her alanda dış görünüşünü düzelt, kişisel bakımını yap, spor salonuna yazıl kendini bir kızın isteyeceği hale getirmezsen düzeltemezsin bu durumu
Bence kızlae dış görünüse bakmıyor beni bile bu halimle kayda alıyorlar

Kendini geliştir her alanda dış görünüşünü düzelt, kişisel bakımını yap, spor salonuna yazıl kendini bir kızın isteyeceği hale getirmezsen düzeltemezsin bu durumu
Hocam doğru diyorsunuzda kusursuz bir vucut=kadın demek değilki yani sadece dis gorunuse kasa bakanlarin geneli afedersiniz hayat kadinindan farki olmuyor.
Tamam önemli ama bu kadar degil cevremde cok tanik oldum cunku tipi yok vucudu iyi degil agzi laf yapiyordu

Bu konular yüzünden 19 yaş takıntı yapmak için erken. 30 yaşına gelmiş ve hâlâ hayatında en ufak bir şey değişmemişse işte o zaman takıntı yapabilirsin.

Hocam doğru diyorsunuzda kusursuz bir vucut=kadın demek değilki yani sadece dis gorunuse kasa bakanlarin geneli afedersiniz hayat kadinindan farki olmuyor.
Tamam önemli ama bu kadar degil cevremde cok tanik oldum cunku tipi yok vucudu iyi degil agzi laf yapiyordu
Verdiğim örnekler yüzünden sadece dış görünüşünü demişim gibi anlaşılmış her alanda kendini geliştireceksin. Zekanı da dış görünüşünü de karakterini de iletişim becerini de her şeyi

19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi görüyorum, ornegin daha yeni instagramda sadece 1 saniyeligine biribiri ile opusen bir cift gordum ve yorumlarda birinin yorumunu takinti yaptim yorum diyorduki;

"Millet ahlaksizlik demis sanki kendiniz hic opusmediniz"

Yazmis bende otomatikmen etkilendim kendi kendime soruyorum yarım saattir ben niye bir kızla birsey yasayamadım gercekten alt seviye bir insanmiyim fiye diye dusunuyorum surekli. Kafam kaldirmiyor artık ağlıyorum bazen
2 ayda bir açılan kız takıntı konusunu yine geldin açtın. Nasıl bir beklentiyle açıyorsun bu konuları çok merak ediyorum

Hocam sevgili meselesinde çoğu kişi birbirlerini sevdiği için sevgili olmuyorlar.
''Herkes'' gibi olmak için veyahut film ve dizilerdeki o romantik anları yaşayabilmek için birlikte oluyorlar. Ama en önemlisi ''Yalnız'' kalmamak için yapmacık duygularla maskeler takıyorlar.
Sizce onlar sizden daha değerli olduğu için mi bunu yapabiliyorlar? Birbirlerine, kullan-at misali pet bardak gibi davranan insanların sizden değerli olduğunu hissettiren şey ne?
Sevgiyi dillerine pelesenk hale getirip sevgiden nemalamayanları görüyorsunuz siz dışarıda,parkta,medyada.
Bu yüzden müsterih olun.
Eğer içinizdeki bu obsesyonu-gereksiz takıntılı durumu-yok etmek isterseniz de size bir tavsiyem var.
Sadece sonunu düşünmeden,sınırlar çerçevesinde ne olacaksa olsun mentalinde her bir dişi birey ile yüzyüze iletişim kurun.
Hoşunuza gitsin veyahut gitmesin o kişi.
Deneyin.
İçinin boş olduğunu göreceksiniz.
Çünkü Sevgi gerçek bir ruha verildiği vakit tad verir,gerisi faso fiso.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,866
Üyeler
200,798
Son üye
utku_aaydin

Geri