Yks Sayısal 120-130 Bin Örnek Sonuç Atabilirmisiniz

kendine güveniyorsan evde çalışman kendin program yapman çok daha iyi. Ben eylülde tablet almıştım full ondan çalışıyordum. Yakında lisans kpss başlayacam İnşallah arada bir denemeye gitme dışında fizikselle işim olmayacak
özel hocam var aynı zamanda koçluk da yapacak dershane de düzenli konuları görmek için ve rakip olsun diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bak akademik olarak zirveyi gormus biri olarak(cagaloglu anadolu lisesinde okudum) okulun vesaire gram onemi yok. Sen tıp istiyorsan o ayrı çok iyi sıralama istiyor ama onun harici mühendisliktir baska bölümdür özeli 200 300k alan bölümler icin kafayı patlatma ailenin durumu varsa. Eline alacagın sadece 1 diploma günümüzde işverenler nerden mezun olduguna degil ne yaptıgına bakıyorlar
annem babam doktor ben de doktor olcam kesin orası. mühendislik yazacağım okumam daha iyi

özel hocam var aynı zamanda koçluk da yapacak dershane de düzenli konuları görmek için ve rakip olsun diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

annem babam doktor ben de doktor olcam kesin orası. mühendislik yazacağım okumam daha iyi
gerçekten seviyorsan yapılacak meslek annen baban doktor diye yapılabilecek bir meslek değil. Eğer gerçekten içinden istiyorsan yaparsın anca o meslegi. Simdiden basarilar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,689
Üyeler
201,005
Son üye
feyza123

Geri