Iphone 16 Pro 470 Devirde %91 Pil Sağlığı

Burada Apple'ın orijinal resmi servisi Gürgençler var. Orası yetkili servis olarak orijinal pil takmıyor mu hocam?
Evet hocam gürgençler ve troy yetkili servis hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 ay sonra nasıl aynısı oluyor hocam? Detay verebilir misin?
Hocam pili değiştirsende her güncellemede telefonu eskitiyor bunu çok deneyimledim yeni aldığın telefon bile bir yenisi daha çıkmadan eskiyor bilinçli eskitiliyor yada kısır döngüye soktu milleti apple pil konusundan müzdarip olmayan yoktur herhalde

75/80 arası değişirsin daha erken.
80 Altında zaten direk servis uyarısı veriyor telefon

Sırrı ne hocam bu pil sağlının düşürmemenin. 270e kadar 99 da tuttum sonra çık hızlı düşmeye başladı.
Şarjdayken telefonla çok oynamazsanız telefonu ısındıracak kadar'dan bahsediyorum %20'de şarja takıp %80'de şarjdan çıkartırsanız daha uzun ömürlü olur

Hocam pili değiştirsende her güncellemede telefonu eskitiyor bunu çok deneyimledim yeni aldığın telefon bile bir yenisi daha çıkmadan eskiyor bilinçli eskitiliyor yada kısır döngüye soktu milleti apple pil konusundan müzdarip olmayan yoktur herhalde
O konu ayrı hocam. Planlı eskitmeyi her firma yapıyor. Mecbur yeni cihaz satmak zorunda çünkü. Ben bu cihazı ne kadar kullanacağım önemli olan o. Ona bakarsanız uzun süre iPhone 8 plus kullandım, şu an da başkasına verdim o kullanıyor. Bu telefonda pil değiştirdikçe uzun süre gider diye düşünüyorum.

Evet hocam gürgençler ve troy yetkili servis hocam

80 Altında zaten direk servis uyarısı veriyor telefon

Şarjdayken telefonla çok oynamazsanız telefonu ısındıracak kadar'dan bahsediyorum %20'de şarja takıp %80'de şarjdan çıkartırsanız daha uzun ömürlü olur
Servis uyarısı verdiğini biliyorum. Pil serviste bile takılsa öncekine göre daha hızlı ölüyor. En azından benim orijinal değiştirdiğim piller öyle oldu. O yüzden erken değiştirmeyi tavsiye etmiyorum.

Servis uyarısı verdiğini biliyorum. Pil serviste bile takılsa öncekine göre daha hızlı ölüyor. En azından benim orijinal değiştirdiğim piller öyle oldu. O yüzden erken değiştirmeyi tavsiye etmiyorum.
Evet bir önceki mesajımda bundan bahsettim, pili değiştirsen bile telefonu ilk aldığın pil gibi performans vermiyor bence ASLA

Evet bir önceki mesajımda bundan bahsettim, pili değiştirsen bile telefonu ilk aldığın pil gibi performans vermiyor bence ASLA
Peki bunun bir sebebi var mı? Aynı bataryayı takmıyorlar mı?

Peki bunun bir sebebi var mı? Aynı bataryayı takmıyorlar mı?
Aynı bataryayı takıyorlar, ama belkide psikolojik ama ben güncellemelerden ötürü olduğunu düşünüyorum, ilk çıktığında o pil ona yetiyordu güncellemelerden sonra yetersiz ve ömrü daha kısa oluyor diye tahmin ediyorum

923 devir %86da pil sağlığı kullanıma bağlı 2 veya 3 kere şarja takıyorum 20/80 aralığında tutmaya çalışıyorum ama hiç bir koşulda tek şarjla gün çıkarmıyor

Aynı bataryayı takıyorlar, ama belkide psikolojik ama ben güncellemelerden ötürü olduğunu düşünüyorum, ilk çıktığında o pil ona yetiyordu güncellemelerden sonra yetersiz ve ömrü daha kısa oluyor diye tahmin ediyorum
Her güncellemede telefonun ömrünü kısıyorlar. Bu da muhtemelen pilin verimini etkiliyor.

Apple bu pil işini bilerek yapmıyor, cidden vasatın altı
Kesinlikle katılıyorum. Android'e dönme yönelimim var fakat ne alsam onda da kararsızım. Samsung'larda da pil sorunları olduğunu okumuştum.

Apple bu pil işini bilerek yapmıyor, cidden vasatın altı
Açıkçası bir daha apple alacağımı sanmıyorum 4 yıllık xiaomimle 2 yıllık 15 pro aynı şarj süresini çıkarıyor en azından xioami 67w ile şarj oluyordu ayrıca telefon elimde yanıyor resmen iosun çok basit özelliklerden hala eksik olması da ekstra komik geliyor

Kesinlikle katılıyorum. Android'e dönme yönelimim var fakat ne alsam onda da kararsızım. Samsung'larda da pil sorunları olduğunu okumuştum.
25 Ultraya geçmeyi düşünüyorum dayım 26 ultra aldı ve aşırı memnun

Açıkçası bir daha apple alacağımı sanmıyorum 4 yıllık xiaomimle 2 yıllık 15 pro aynı şarj süresini çıkarıyor en azından xioami 67w ile şarj oluyordu ayrıca telefon elimde yanıyor resmen iosun çok basit özelliklerden hala eksik olması da ekstra komik geliyor

25 Ultraya geçmeyi düşünüyorum dayım 26 ultra aldı ve aşırı memnun
İos malesef ki bir bataklık, keşke bende geçebilsem ultrayı baya övüyorlar apple'ye görede çok iyi fiyata satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,729
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri