Nvidia App Ücretsiz Nitro Dağıtıyor

Ne zamana kadar kod geçerli 1 hafta içinde 5070 ti sistemi kuracağımda şuan parçalar bende 2 gün sonra 3 yada eve döneceğim oyüzden

gtx 650 ti boost kartım var nvidai app desteklemiyor kurdurmuyor ge forge experience var hala nitrodan yararlanabilirmiyim

Hocam zamanında bir kere daha yaşadım bu olayı şu şekilde çözmüştüm direkt farklı bir platformda açtığım konudan kopyalayıp atıyorum.

Arkadaşlar, Discord’daki 3 aylık promosyonu kullanabilmek için Discord’un kartınızı aktif olarak görmesi gerekiyor olabilir. Bu sabah birkaç arkadaşla test yaptık ve yöntem başarılı oldu.

Discord üzerinden Nitro Basic (2.99 USD) paketini hediye olarak satın alıyoruz. Dikkat edin: Satın alma işlemi hediye şeklinde yapıldığı için ülke fiyatlandırması olmuyor, TL değil USD olarak görünecek.
Bu hediyeyi satın aldıktan sonra kesinlikle etkinleştirmiyoruz, çünkü etkinleştirirseniz iade talebinde sorun yaşayabilirsiniz.

Hediye satın alındıktan sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla test edip başarılı olduk.

Aldığınız hediyeyi kullanmadığınız sürece de iade talebi oluşturup ücretinizi geri alabiliyorsunuz.

Kısacası önce Nitro Basic’i hediye olarak satın alıyoruz, ardından 3 aylık promosyonu aktif ediyoruz ve son olarak hediyeyi kullanmadığımız için iade talebi oluşturup ücretimizi geri alıyoruz.

Yöntem %100 çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir hata alırsanız çözümü bu

Hocam hediye alımını vpn açıkken mi yapıyoruz ?

n sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla
Hocam zamanında bir kere daha yaşadım bu olayı şu şekilde çözmüştüm direkt farklı bir platformda açtığım konudan kopyalayıp atıyorum.

Arkadaşlar, Discord’daki 3 aylık promosyonu kullanabilmek için Discord’un kartınızı aktif olarak görmesi gerekiyor olabilir. Bu sabah birkaç arkadaşla test yaptık ve yöntem başarılı oldu.

Discord üzerinden Nitro Basic (2.99 USD) paketini hediye olarak satın alıyoruz. Dikkat edin: Satın alma işlemi hediye şeklinde yapıldığı için ülke fiyatlandırması olmuyor, TL değil USD olarak görünecek.
Bu hediyeyi satın aldıktan sonra kesinlikle etkinleştirmiyoruz, çünkü etkinleştirirseniz iade talebinde sorun yaşayabilirsiniz.

Hediye satın alındıktan sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla test edip başarılı olduk.

Aldığınız hediyeyi kullanmadığınız sürece de iade talebi oluşturup ücretinizi geri alabiliyorsunuz.

Kısacası önce Nitro Basic’i hediye olarak satın alıyoruz, ardından 3 aylık promosyonu aktif ediyoruz ve son olarak hediyeyi kullanmadığımız için iade talebi oluşturup ücretimizi geri alıyoruz.

Yöntem %100 çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir hata alırsanız çözümü bu
1785412272074.webp

işe yaradı bununla ilgili detaylı konu açıcam birazdan

Kendi çözümümü söyleyeyim, öncelikle VPN ile size verilen hediye linkini açıyorsunuz sonra VPN kapatıp (eğer kapatmadan ilerlerseniz yurt dışı ödeme yöntemi istiyor sizden) ödeme yöntemi kısmına geliyorsunuz. Burada kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve ilerle demeden önce tekrar VPN açıyorsunuz. Nitro aboneliğiniz hayırlı olsun.
Not: Bütün bu işlemleri Opera GX VPN'i ile yaptığımı da belirteyim.

İşe yaradıysa beğenerek belirtirseniz daha çok kişi faydalanabilir.

Kendi çözümümü söyleyeyim, öncelikle VPN ile size verilen hediye linkini açıyorsunuz sonra VPN kapatıp (eğer kapatmadan ilerlerseniz yurt dışı ödeme yöntemi istiyor sizden) ödeme yöntemi kısmına geliyorsunuz. Burada kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve ilerle demeden önce tekrar VPN açıyorsunuz. Nitro aboneliğiniz hayırlı olsun.

1785496435903.webp

Galiba işe yarıyor hata kodu alıyordum vpn açınca hata kodu yerine farklı mesaj geldi geçen yıl yanlışlıkla satın alıp iade etmiştim diye alamadım

4 farklı kartla denedim ödeme geçersiz diyo

ödemeyi nasıl yapıyoruz tr kartları kabul etmiyor

nvidia app ücretsiz 3 aylık nitro dağıtıyor haberiniz olsun 12 ay içerisinde hiç nitro almamış hesaplar için
kod falanmı veriyor yoksa direk yönlendiriyor mu ? kod veriyorsa kullanmak istemeyen arkadaşlar bana verirse sevinirim :) 👉🏻👈🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,446
Üyeler
200,678
Son üye
sidaraslan0

Geri