santrafornecati
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Satıcıya bakacaklarını düşünmüyorum öyle saçma bir şey mi olur onu görürse zaten otomatikmen benim ne sipariş verdiğimi de görmüş oluyor bu bilgiyi paylaşacaklarını zannetmiyorum sonuçta ödemeyi ben hepsiburadaya yapıyorum tahminlerim pazar yerine bakıyordur şimdi gidip direk kahvedünyası sitesinden yapsaydım dediğine yüksek oranda hak verirdim fakat olay hepsiburada olduğu için çekilen site neresi hepsiburada geçerli olacağını düşünüyorum geçmezse de çok önemli değil benim için ihtiyacım olan şeyleri aldımsantrafor necati konuyu rahatsız etme de insanlar bir iki faydalansın sana zahmet ya. yazdığın mesajın sadece bir üstündeki mesajda bile "belli olmaz" demişim gelmiş kesin konuşuyon diyo. her şeyden öte "belki sadece sayılan kategorilerimin iadesini yaparlar" demişsin ama kampanya koşullarında 'tek seferde yapılacak 1000tl ve üzeri alışveriş' olarak geçiyor onu bile okumamış asjkdfhaskjfldhsfdah dediğim gibi umarım iadeni yaparlar da karşılığında bi boyama seti bir de alfabeye giriş seti alır yavaştan karşıdakinin ne yazdığını okumayı anlamaya başlarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada santrafor necatinin ısrarını kıramayıp tekrar baktım listede 5311 de yer alıyor 5311 trendyolun 'çok reyonlu mağazalar' koduna dahil ediliyordur büyük ihtimal. eğer satıcıya değil de siteye bakıyorlarsa trendyoldaki her alışveriş geçerli sayılabilir