❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

santrafor necati konuyu rahatsız etme de insanlar bir iki faydalansın sana zahmet ya. yazdığın mesajın sadece bir üstündeki mesajda bile "belli olmaz" demişim gelmiş kesin konuşuyon diyo. her şeyden öte "belki sadece sayılan kategorilerimin iadesini yaparlar" demişsin ama kampanya koşullarında 'tek seferde yapılacak 1000tl ve üzeri alışveriş' olarak geçiyor onu bile okumamış asjkdfhaskjfldhsfdah dediğim gibi umarım iadeni yaparlar da karşılığında bi boyama seti bir de alfabeye giriş seti alır yavaştan karşıdakinin ne yazdığını okumayı anlamaya başlarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada santrafor necatinin ısrarını kıramayıp tekrar baktım listede 5311 de yer alıyor 5311 trendyolun 'çok reyonlu mağazalar' koduna dahil ediliyordur büyük ihtimal. eğer satıcıya değil de siteye bakıyorlarsa trendyoldaki her alışveriş geçerli sayılabilir
Satıcıya bakacaklarını düşünmüyorum öyle saçma bir şey mi olur onu görürse zaten otomatikmen benim ne sipariş verdiğimi de görmüş oluyor bu bilgiyi paylaşacaklarını zannetmiyorum sonuçta ödemeyi ben hepsiburadaya yapıyorum tahminlerim pazar yerine bakıyordur şimdi gidip direk kahvedünyası sitesinden yapsaydım dediğine yüksek oranda hak verirdim fakat olay hepsiburada olduğu için çekilen site neresi hepsiburada geçerli olacağını düşünüyorum geçmezse de çok önemli değil benim için ihtiyacım olan şeyleri aldım

santrafor necati konuyu rahatsız etme de insanlar bir iki faydalansın sana zahmet ya. yazdığın mesajın sadece bir üstündeki mesajda bile "belli olmaz" demişim gelmiş kesin konuşuyon diyo. her şeyden öte "belki sadece sayılan kategorilerimin iadesini yaparlar" demişsin ama kampanya koşullarında 'tek seferde yapılacak 1000tl ve üzeri alışveriş' olarak geçiyor onu bile okumamış asjkdfhaskjfldhsfdah dediğim gibi umarım iadeni yaparlar da karşılığında bi boyama seti bir de alfabeye giriş seti alır yavaştan karşıdakinin ne yazdığını okumayı anlamaya başlarsın

bu arada santrafor necatinin ısrarını kıramayıp tekrar baktım listede 5311 de yer alıyor 5311 trendyolun 'çok reyonlu mağazalar' koduna dahil ediliyordur büyük ihtimal. eğer satıcıya değil de siteye bakıyorlarsa trendyoldaki her alışveriş geçerli sayılabilir
hocam sen madem çok iyi biliyorsun trendyoldan mousepad alsam iade saglanırmı

Satıcıya bakacaklarını düşünmüyorum öyle saçma bir şey mi olur onu görürse zaten otomatikmen benim ne sipariş verdiğimi de görmüş oluyor bu bilgiyi paylaşacaklarını zannetmiyorum sonuçta ödemeyi ben hepsiburadaya yapıyorum tahminlerim pazar yerine bakıyordur şimdi gidip direk kahvedünyası sitesinden yapsaydım dediğine yüksek oranda hak verirdim fakat olay hepsiburada olduğu için çekilen site neresi hepsiburada geçerli olacağını düşünüyorum geçmezse de çok önemli değil benim için ihtiyacım olan şeyleri aldım
Aldığını görmüyor post sisteminde her dükkanın kategori kodu oluyor ödeme yaparken o kodu görüyorlar diyor dünkü google araştırmalarım

31 Temmuz'a KADAR diyormuş beyler.
Ben de bugüne bırakmıştım. Benim iptal maalesef. Dün sonmuş. Kaçırdık.

Benim 750 yattıda hala şu 1k kampanyası için belirsizlik sürüyor mu saçma sapan iş allahtan 750 geldi onuda bi alışverişte kullanırım

31 Temmuz'a KADAR diyormuş beyler.
Ben de bugüne bırakmıştım. Benim iptal maalesef. Dün sonmuş. Kaçırdık.
Kampanyalar bölümünde aktif değilmi hala

hocam sen madem çok iyi biliyorsun trendyoldan mousepad alsam iade saglanırmı
çok bildiğim yok hocam koşulları okuyordum. eğer alıcı adresi trendyol olarak baz alınırsa da iade sağlanır mousepad'in satıcısı baz alınırsa da. yalnız bugün 31 temmuzmuş son gün kampanyaya dahil mi bilmiyorum

Benim 750 yattıda hala şu 1k kampanyası için belirsizlik sürüyor mu saçma sapan iş allahtan 750 geldi onuda bi alışverişte kullanırım

Kampanyalar bölümünde aktif değilmi hala
Dün mü yapmıştınız başvuruyu kaç gibiydi?

Ben bugün harcama yaptım MH ye sordum Mcc kodunu felan doğru dedi bugün kampanya bitti felan demedi

hepsiburada dan araç yıkama bezi aldım mh bana mcc kodunun 5262 olduğunu söyledi yani harcama yapılan yerin kodu düşüyor bence az biraz hesap hareketi gördüm mesleğimden dolayı banka sizin hangi satıcıdan nereden ne aldığınızı bilemez sadece örneğin hepsiburadan 1000 tl değerinde bir harcama görür detayı için hepsiburada nın bilgi vermesi lazım o yüzden n11 hepsiburada amazon trendyol da sıkıntı olacağını düşünmüyorum

10098.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,025
Üyeler
200,570
Son üye
merxen

Geri