dombikpanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 543
Bende onu söyledim zatenlazım olan kutu değil köpük zaten hoca patpat falan yaramaz işe
Bende onu söyledim zatenlazım olan kutu değil köpük zaten hoca patpat falan yaramaz işe
Öncelikle geçmiş olsun bu işten çıkmanın en temiz yolu cam ücretini ne kadarsa öğrenip alıcıya iade etmek param güvende ile sattıysan alıcıya söyle siparişi onaylasın sende gelen paradan cam ücretini yolla ibanınaSelam arkadaslar kasayı satmıştım 2-3 gün önce şuan alıcıya ulaşmış cami patlak halde 2-3 kat patpata sarmama ve kırılabilir etiketi olmasına rağmen yurtiçi kargo patlatmayi başarmış sizce napabilirim.
Kırılmaya zarara karşı sigorta yaptırmadıysan herhangi bir sonuç elde etmen çok zorSelam arkadaslar kasayı satmıştım 2-3 gün önce şuan alıcıya ulaşmış cami patlak halde 2-3 kat patpata sarmama ve kırılabilir etiketi olmasına rağmen yurtiçi kargo patlatmayi başarmış sizce napabilirim.
bunu demişsinya hocayurtiçi kargonun rezaleti buradaki sorun.
sadece mesajımda o kısım yok ama öncesinide oku "sadece köpük olmaması ve yurtiçi kargonun rezaleti buradaki sorun."bunu demişsinya hoca
Çok haklısın reisim herkes inatla kutusuz gönderdiğimi söylemiş şaka gibi gece gece bunlara güldüm yani bu olayın üstüne kutusuz gönderdiğim nerden çıktı acabaYa adam kendi kutusuna koydum diyor hatta ben ekstra karton ve patpat koydum diyor herkes inatla bunu söylemiş sadece köpük olmaması ve yurtiçi kargonun rezaleti buradaki sorun. Karşı taraf ta bir sorun yapmış olabilir kutu açılış aşamasına ait bir video var mı mesela. Karşı taraf iade edecek burada sende paranın komisyon kısmı haricinde geri alacaksın dava ile uraşsan bile sonuç alamayacaksın bu arada. Çünkü yurtiçi kargonun sözleşmesi bu durumlarda bunu kabul etmiyor hatta üzerine etiket bile basıyorlar güvensiz kargo gibi bir şey.
Şubede çalışanlar tanıdık ben özellikle not ettirdim ve üstüne kırılabilir etiketi vs. olmasına rağmen camın tuzla buz olması çok absürt bir durum daha öncede aldıgım lianli kasa 0 olmasına rağmen camları çizik doluydu iade edip tekrar almıştım amazon sağolsun ama sahibinden kesinlikle bir gram satıcıyı önemsemiyorKırılmaya zarara karşı sigorta yaptırmadıysan herhangi bir sonuç elde etmen çok zor