iPhone 16e Almayı Düşünüyorum Alınır mı? ?

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
47
arkadaşlar almayı düşünüyorumda kullananız veya çevresinde kullanan varsa deneyimlerini yazabilirmi

bizde var, gayet iyi telefon şarjı falan iyi gidiyor

herhangi bir yazilimsal sorun oluştumu yada başka bir sorun yada tek kamera çok göze batıyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alternatif olarak ne önerirsiniz iphone kategorisinde android istemiyorum
Yd iphone 17

42k olan bir telefonda katlanmak için güzel bir neden olmasi lazim degil mi
Depolamasi 128 gb
Ekranı kötü
Kamerası kötü
sadece işlemcisi iyi, pil de ondan iyi
dediğin her şey kullanıcıdan kullanıcıya değişir şeyler aslında, depolama kimine göre yeterlidir kimine göre değil. ekran aynı şekilde, kamera aynı şekilde.fiyatlar için apple ı suçlamak anlamsız bence, samsung daha uygun türkiyede ama güney kore ile olan gümrük anlaşması sebebiyle uyguna geliyor. ios ve android deneyimi cidden epey farklı. ios deneyimi isteyen biri için pek seçenek yok. yd telefon da külfet.

S25 fe alın hocam bence antutu olarakda depolama olarakda daha başarılı kamerasıda daha iyi niye marka ismi var diye kısılmış bir telefona o parayı veresinizki

iPhone isteyen birisi için gayet ideal bir tercih. Kız arkadaşım kullanıyor. Kamerasından ve ekran süresinden gayet memnun.

2 aylık cihazı 31 bine almıştım. İkinci elde kıymeti bilinmeyen cihaz. Kamerası ne yalan söyliyim eski s22 kadar tat vermedi. İphone 15 le kıyasladığımda kamera olarak bi tık kötü ama gene de tatmin ediyo. Cihaz yeni açıldığında, yüzde 2 şarjda bile kasma donma yok. Sadece ios27 yükledikten sonra yazılım biraz sapıttı ve pili hızlı yemeye başladı. Gene de 10 saat ekran süresi veriyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,400
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri