Öneri AMD Ryzen7 7800x3d Vs AMD Ryzen 7 9800x3d Hangisi Alınır

Henry Avery

80+ Silver
Reaksiyon skoru
846
Evet gencler normalde bu konulara ben yanıt yazardım ama kendimi ikna etme konusunda başarısızım. Sizce 9800x3dye ekstra 5 6 k vermeye değer mi. Pc de lol gta ve hikayeli oyun atıyorum sadece valodur csdir işim yok. Benim için en önemli şey %1 ve 0.1 lik değerler. Ekran kartı 5070

ben 7800x3d alacam

Evet gencler normalde bu konulara ben yanıt yazardım ama kendimi ikna etme konusunda başarısızım. Sizce 9800x3dye ekstra 5 6 k vermeye değer mi. Pc de lol gta ve hikayeli oyun atıyorum sadece valodur csdir işim yok. Benim için en önemli şey %1 ve 0.1 lik değerler. Ekran kartı 5070
Almışken bir kere al en iyisi al hocam. Bütce varsa tabii ki.

Henry Avery : lol gta ve hikayeli oyunlar için 7800x3d işini görecektir tabii bütçe hiç problem değilse 9800x3d daha iyi olacaktır

ben 7800x3d alacam
Bence çok gerek yok çekirdek sayısı aynı ve oyun performansı da hemen hemen aynı yani 5-6binlik bir fark yok
O 5-6bini daha fazla ram veya depolama için ya da ekran kartının bir üst modelidir vs. onlara ayırman daha worth gibi

Henry Avery : lol gta ve hikayeli oyunlar için 7800x3d işini görecektir tabii bütçe hiç problem değilse 9800x3d daha iyi olacaktır
🤣 valla baskasına yanıt vermek cok kolay ya

Almışken bir kere al en iyisi al hocam. Bütce varsa tabii ki.
Bütçede bir problem yok bszı videolarda fps faekı olmasına ragmen %1 ler aynıydı ondan bi süphe yasandı kafamda

Sizin yazdığınız kullanımlara istinaden 5-6k 5-6k'dır diyerekten 7800x3D alırdım. Ben 2k OLED'de atıyorum cs marvel rivals valo ıvır zıvır sabit 360 FPS veriyor (Marvel rivals 240 FPS veriyor sabit). Ekran kartını yerden göğe sabahtan akşama kadar besleyecek bir işlemci zaten 7800x3D diğer arkadaşların dedikleri gibi farklı parçalara akıtabilirsin veya cebine koyabilirsin kalan parayı.

Bütçede bir problem yok bszı videolarda fps faekı olmasına ragmen %1 ler aynıydı ondan bi süphe yasandı kafamda
Bütcede varken 9800x3d alın hocam. Dediğim gibi almışken en iyisini almak lazım.

rekabetçi oyunlarla işiniz yoksa x3d'ye ne gerek var bilemedim. Alın bir tane 9700x geçin bütçenizi çok zorlamasın.

aradaki fark çok ufak bir şey ama olay bütçe. bütçede hiç sorun yok diyorsan kesinlikle 9800x3d. bütçemi daha kullanışlı harcayayım diyorsan 7800x3d. aradaki fark ile başka ekipmanlara yatırım yapabilirsin.

Sizin yazdığınız kullanımlara istinaden 5-6k 5-6k'dır diyerekten 7800x3D alırdım. Ben 2k OLED'de atıyorum cs marvel rivals valo ıvır zıvır sabit 360 FPS veriyor (Marvel rivals 240 FPS veriyor sabit). Ekran kartını yerden göğe sabahtan akşama kadar besleyecek bir işlemci zaten 7800x3D diğer arkadaşların dedikleri gibi farklı parçalara akıtabilirsin veya cebine koyabilirsin kalan parayı.
Ya suan aktif 14600k z790 gaming plus var. Anakartım gaming plusın ciddili iyi oldugu son anakart yeni modeller direk giriş seviyesi oldu. Benimki dolu dolu bir kart. Alırken de sırf %1 in yükselmesi için alıyorum yoksa bir derdim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,447
Üyeler
200,404
Son üye
Swanzy132

Geri