O zaman 15 20k arasinda da bir iphone bulunabilir herhalde hocam ydVergiyi çıkıp üzerinde yüzde 5-10 kadar koyup hesaplayabilirsin. Vergiyi çık dediğim de zaten yarı fiyatı oluyor. Örnek veriyorum 50-55k olan IP15 ortalama olarak 25-30k gibi fiyatlara gelebilirim.
yd iphone tamamen aynı cihaz,sadece kaydettirmeden çift simle yılda 8 ay şebekeye bağlanabiliyosun, 4 ay da ikinci bir telefonla gezersin iphone 7 falan, aramaları da telefonuna yansıtırsın mis gibi geçinir gidersin.15 20k arasında bir yd iphone alinabiliyor mu aliniyorsa hangi model? Ne gibi sıkıntıları var yd iphoneların aydinlatirsaniz sevinirim.
bulursunda hocam kayıtlı bulabilirmisin bilemedimO zaman 15 20k arasinda da bir iphone bulunabilir herhalde hocam yd
Hatti yedek telefona takip hotspotla iphoneu kullanmaya devam edebilirim di mi hocamyd iphone tamamen aynı cihaz,sadece kaydettirmeden çift simle yılda 8 ay şebekeye bağlanabiliyosun, 4 ay da ikinci bir telefonla gezersin iphone 7 falan, aramaları da telefonuna yansıtırsın mis gibi geçinir gidersin.
Kayitli gelmez zaten de yd icin dedim hocambulursunda hocam kayıtlı bulabilirmisin bilemedim
ilk 4 ay esim kullanırsınız bitince hattınızı fiziksel sime çevirtir 4 ay da onu kullanırsınız, ikisini de bitirince yedek telefona fiziksel simi takıp hotspotla devam edersinizHatti yedek telefona takip hotspotla iphoneu kullanmaya devam edebilirim di mi hocam
Hangi modeller gelir hocam onu da biliyorsan hazir bulmusken bilen biriniilk 4 ay esim kullanırsınız bitince hattınızı fiziksel sime çevirtir 4 ay da onu kullanırsınız, ikisini de bitirince yedek telefona fiziksel simi takıp hotspotla devam edersiniz
o zaman bulursun herhalde hocam çok zor olmazHatti yedek telefona takip hotspotla iphoneu kullanmaya devam edebilirim di mi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kayitli gelmez zaten de yd icin dedim hocam
14 prolar vardı galiba yd fiyatı ama tam bilmiyorum geçenlerde sahibindende gezerken görüyordum, 13 prolar falan vardır zaten de 14 e zorlarsın belki, ama alacaksan düzgün güvenilir birinden almanı öneririm referansı sağlam birilerini araHangi modeller gelir hocam onu da biliyorsan hazir bulmusken bilen birini