Ucuz TV Box Var mı ?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,169
Kullandığım eski bir TV de Smart özelliği yok hep Laptop bağlıyorum acaba bu işi pratik hale getirmek için güzel uygun bir TV Box falan var mıdır yoksa boşver Laptop bağla mı dersiniz hiç kullanmadığım için işe yarıyor mu bilmiyorum.

Kullandığım eski bir TV de Smart özelliği yok hep Laptop bağlıyorum acaba bu işi pratik hale getirmek için güzel uygun bir TV Box falan var mıdır yoksa boşver Laptop bağla mı dersiniz hiç kullanmadığım için işe yarıyor mu bilmiyorum.
Onu bunu bilmemde xiaomi tv box ve sticklerden uzak dur 2 hafta sonra kasma donmalar başlıyor bir arkadaşımın evinde next and nextstar vardı kaç senedir kullanıyor çok akıcıydı bence dediğim markaya bir bak

Onu bunu bilmemde xiaomi tv box ve sticklerden uzak dur 2 hafta sonra kasma donmalar başlıyor bir arkadaşımın evinde next and nextstar vardı kaç senedir kullanıyor çok akıcıydı bence dediğim markaya bir bak
Bende mi stick vardı 5. veya 6. ayda ömrünü tamamladı şuan box var onda da kasma oluyor.

Gidip xiaomi stick veya box videosu izleme boşuna hepsi akıcı ben aldığımdada akıcıydı ama 2 hafta sonra kasma donma başladı 3 haftanın sonunda kumanda kendi kendine basmaya başladı şuna bir bakın : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...uaioAbppsZQtG_ADNcJ9irW8sbIddoRBoCCjUQAvD_BwE

Torima iş görür mü ki yorumlar berbat çünkü.
Hocam next&nextstar uyguna bulursan al 1 kere alıyorsun 2.000 tl çöp olacak sonra gene arayacaksın böyle bir şey ve gelip geri dediğimi alınca toplam cebinden 5.500-6.000 civarı bir para çıkmış olacak

Hocam next&nextstar uyguna bulursan al 1 kere alıyorsun 2.000 tl çöp olacak sonra gene arayacaksın böyle bir şey ve gelip geri dediğimi alınca toplam cebinden 5.500-6.000 civarı bir para çıkmış olacak
Bende dreamstar nova 2 almayi dusunuyorum

hepsi birbirinden berbat al bi pc içine kur android tv bi tanede keyfine göre usb kumanda veya klavye kullan tamaam bitti

Son düzenleme:
hepsi birbirinden berbat al bi pc içine kur android tv bi tanede keyfine göre usb kumanda veya klavye tamam
Evde eski PC var aslında ama gerek var mı ki direkt laptop bağlamak daha mantıklı değil mi masaüstü PC ses yapar diye tahmin ediyorum.

Geri