Parçalar Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var.

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, günlük hayatta Mac kullanıyorum işimi gayet görüyor. Oyun alanında bilgisayarda oynadığım tek oyun LoL ve Mac'te maalesef oynayamıyorum.

Elimde

anakart: gigabyte h110m s2 ddr3
ram:12 gb
işlemci: i5 7. nesil

olan eski bir bilgisayar var.

buna hangi ekran kartını ve güç kaynağını alırsam lolü sorunsuz sıkıntısız oynayabilirim.
Mümkün olan en minimum ücretle bunu sağlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

ekran kartın çok önemli değil rx570 4gb falan da olsa lol oynarsın. 2-3 bin arası bişey veya 8 gb rx 580 3-4k arası bulabilirsin ikinci elde. forumun sayfasında var. güç kaynağı önemli değil basic 650 w bişey de alsan yeter. en kötü gtx1650 4gb falan alırsın ama ikinci el bulmalısın.

Merhabalar, günlük hayatta Mac kullanıyorum işimi gayet görüyor. Oyun alanında bilgisayarda oynadığım tek oyun LoL ve Mac'te maalesef oynayamıyorum.

Elimde

anakart: gigabyte h110m s2 ddr3
ram:12 gb
işlemci: i5 7. nesil

olan eski bir bilgisayar var.

buna hangi ekran kartını ve güç kaynağını alırsam lolü sorunsuz sıkıntısız oynayabilirim.
Mümkün olan en minimum ücretle bunu sağlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Ama ondan önce rami yükselt 1×8 1×4 dür şuan 550 ye vb 8 gb 1×8 daha al sonrada ekran kartı bak rx 6400 vb veya 1050 ti

gtx 1050 veya rx 580 alın geçini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ondan önce rami yükselt 1×8 1×4 dür şuan 550 ye vb 8 gb 1×8 daha al sonrada ekran kartı bak rx 6400 vb veya 1050 ti
hocam ramden önce güç kayanğı gerek gibi

denizden çıkanı yeme hesabı önünüze ne gelirse alıp takın bence

hocam elindeki ram ddr3 mü yoksa ddr3l mı
hocam hiçbir fikrim yok ddr3 yazıyor anakartın üzerinde

ekran kartın çok önemli değil rx570 4gb falan da olsa lol oynarsın. 2-3 bin arası bişey veya 8 gb rx 580 3-4k arası bulabilirsin ikinci elde. forumun sayfasında var. güç kaynağı önemli değil basic 650 w bişey de alsan yeter. en kötü gtx1650 4gb falan alırsın ama ikinci el bulmalısın.
4 gb rx580 olmaz mı hocam

denizden çıkanı yeme hesabı önünüze ne gelirse alıp takın bence
hocam anakartın takılan kartı desteklememe gibi bir durumu olur mu

şuan ekran kartınız yok galiba en rx 580 akıcı oynatabilir lol ü
hocam eyvallah bilgisayarı açtım az önce hafif gecikmeler var görev yöneticisinden baktığımda disk çok kullanılıyor bu ağırlık ssd ile mi çözülür

hocam hiçbir fikrim yok ddr3 yazıyor anakartın üzerinde

4 gb rx580 olmaz mı hocam

hocam anakartın takılan kartı desteklememe gibi bir durumu olur mu
olmaz hocam rx580 veya 570 olur 4gb de olur anakart çok iyi değilse muhtemelen pcie 2.0 destekler. ekran kartını taktığında o bellek frekansına oturur ve çalışır sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,468
Üyeler
200,413
Son üye
oarkon

Geri