Spider Man Brand New Day Vizyonda

Aybars Han

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,726
Vay be, bu adamlar bu işi başarmış, pişirmiş, anlamış. Yani tom holland'ın en iyi spider man filmi olduğu zaten tartışılmaz da direkt spider man 2 kategorisinde bence yani ilk izleyişteki tatmin belki kusurları örtmeye sebep oluyor olabilir spider man 2 harbi ağır taş o daha iyi de olabilir bilmiyorum ama yapanların elinden sağlık karakterin özünü anlamışlar. Zaten bu karakterin özü meselesinde tom holland'ın ilk 3 filminde karakterin spider man olmak istemesindeki ana motivasyonu olan ben amca kısmı çıkarılmıştı (sorun gösterilmemesi değil olmaması btw) ve karakter gerçekten yaşadığı trajediyle spider man olmaya ilk defa bu zaman aralığında başladı. Keza işkolik olması yalnızlığı ama o yalnızlığı aşması felan gayet mantıklıydı. Güzeldi vesselam

Vay be, bu adamlar bu işi başarmış, pişirmiş, anlamış. Yani tom holland'ın en iyi spider man filmi olduğu zaten tartışılmaz da direkt spider man 2 kategorisinde bence yani ilk izleyişteki tatmin belki kusurları örtmeye sebep oluyor olabilir spider man 2 harbi ağır taş o daha iyi de olabilir bilmiyorum ama yapanların elinden sağlık karakterin özünü anlamışlar. Zaten bu karakterin özü meselesinde tom holland'ın ilk 3 filminde karakterin spider man olmak istemesindeki ana motivasyonu olan ben amca kısmı çıkarılmıştı (sorun gösterilmemesi değil olmaması btw) ve karakter gerçekten yaşadığı trajediyle spider man olmaya ilk defa bu zaman aralığında başladı. Keza işkolik olması yalnızlığı ama o yalnızlığı aşması felan gayet mantıklıydı. Güzeldi vesselam
Valla izlemek istiyorum şunu da şehirdeki tek sinemanın görüntü kalitesi evdeki TV den kötü. Bu gidişle 240P olan sinema çekimlerinden bulup evde izleyeceğim 😅

Kötü diyorlar ya Bide bütün örümcek adam aktörlerinden daha fazla flimi oldu bu elemanın andrew garfield haksızlık ettiler o yüzden sinemada değil evde taşları kaşıyarak İzliycem o kadar hevessizim bu filme

Tom Spiderman'a Yakışmıyor Aga .
1785525428609.webp

Şu babadan lazım

Herkes gömüyo filmi sen nası beğendin
aga ne gömmesi ya, beklentiler aşırı yüksekti belki o aşırı beklentiden tatmin olamamış olabilirler ama filmi yedirmem gayet iyiydi. Uzun bir eleştiri yazsam tempo sorunu, villain kalitesi gibi şeyleri eleştiririm ama onun dışında buram buram peter parker ve spider man bu film öyle iron boy'luk felan yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Harbi ya hiç o havayı vermiyor

andrew garfield olan halinide atsana kral onun sevenlerinide kırmayalım
valla tom'un filmlerini zerre sevmeyen ve spider man'e saygısızlık gören biri olarak bu filmdeki oyunculuğunu beğenmemişsen ve yansıttığı karakteri spider man'in özüne yakın bulmamışsan bilmiyorum artık öznel değil her şey, kafandaki spider man algısı farklı olabilir andrew çıktığında millet gömüyordu tobey'e benzemiyor diye şimdi övüyor. Çizgi romanlar ve çizgi romandan da geniş bir şekilde direkt spider man karakterinin nasıl olduğunu ve ne anlattığını çok iyi göstermiş film, peter'in no way home ile bağlantılı olarak yalnızlığı yalnızlığın ve her şeyi tek başına kaldırabileceğimizin yanılgısı hakkında da güzel bir konu işliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,604
Üyeler
200,724
Son üye
cengizhanunal

Geri