W10 Format İçin Media Creation Tool Vs Rufus

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
67
Hayatımda ilk kez format atacağım, muhtemelen sizin için çocuk oyuncağıdır ama benim gözümde büyüyor. İnternette bir sürü videosu olmasına rağmen Gemini'den yardım alarak atacağım. Bana ''Media Creation Tool'' indir diyor fakat Rufus daha popüler diye biliyorum. Bir önemi var mı, hangisiyle format atmalıyım?

Media Creation Tool genelde daha sorunsuz oluyor ben rufus ile 2 3 kere problem yaşadım

İkisini de bolca kullandım, setup sırasında çıkan zırvaları, zorunlu hesap açmayı, parola oluşturmayı falan direkt yok ettiği için Rufus daha pratik geliyor.

İkisini de bolca kullandım, setup sırasında çıkan zırvaları, zorunlu hesap açmayı, parola oluşturmayı falan direkt yok ettiği için Rufus daha pratik geliyor.
Konu başlığında belirttiğim gibi Gemini bana o media creation tool'u önerince ikilemde kaldım konu açtım. Rufus daha çok öneriliyor gibi, rufus deneyeyim:/

kurulum esnasında 30 35lerdeyken bi anda 75 e atlayıp 77de kurulumu iptal ediyordu rufus dışında ventoyu da denedim olmadı
Media'da böyle bir sorun olmadı mı? Bilgisayar özelliklerin neydi ve bu Media, Microsoft hesabı açmayı zorunlu kılıyormuş, doğru mu?

Media'da böyle bir sorun olmadı mı? Bilgisayar özelliklerin neydi ve bu Media, Microsoft hesabı açmayı zorunlu kılıyormuş, doğru mu?
1070Ti ryzen 5 1600AF 8gb ram ve evet mediada zorunlu kılıyor ama kurulum esnasında konsola bir şeyler yazınca atlıyordu diye biliyorum yada ethernet kablosunu çekmek yeterli oluyo diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,446
Üyeler
200,935
Son üye
enkc0

Geri