Ben sürekli sayfayı yeniledim stok sayısı yavaş yavaş azaldı
Muhtemelen alamazsın hata verir ama dene
bitti işte hocam sonuçtavalla hocam 23:02 de bitti diye gördüm ben ama![]()
h.o beleş
dayı ben 1 geçe baktığımda ürün yoktu 5dk nasıl düşündün
Bendede 6k lık kulaklık varmış sile basıyorum silinmiyor o sıra stok bittitam 23:00 da sepete ekledim. Saçma sapan 15000 tl lik urun de ekledı yanında. onu silip sayfayı yenıledım 5400 oldu. 20 sn de 100 stok mu eridi. muhtemelen 10-15 tane stok açtılar
sepete atıp garantipay kısayolunu yapıştırdım. tel no yazana kadar 3dk düşündüm yazdıktan sonra uygulama içindede 3dk düşünüp onayladım. garantipay büyük rahatlık bu tarz indirimlerdedayı ben 1 geçe baktığımda ürün yoktu 5dk nasıl düşündün![]()
1 dk içinde bu kadar şeyi yapabildiysen helal olsun hakkındır. Ben dedim ama kaplan attıyysa güzel bir şey gelir dediğim olduindirimi beklemiyordum bildirim geldi kaplandan sonra bonuş flaşı indirdim para attım hesabı açtım garanti payi iyi ki düşünürek ilk onu yaptım fiyatı düzeldi 5 dk sonra aldım sağol bbva
Alıntıyı görüntüle
aynısı oldu hocam garantiyi tek bunun için kullanıuorum hepsepete atıp garantipay kısayolunu yapıştırdım. tel no yazana kadar 3dk düşündüm yazdıktan sonra uygulama içindede 3dk düşünüp onayladım. garantipay büyük rahatlık bu tarz indirimlerde
yok hocam direk garanti pay ödöemesi yaptım 5dk sürem vardı hallettim1 dk içinde bu kadar şeyi yapabildiysen helal olsun hakkındır. Ben dedim ama kaplan attıyysa güzel bir şey gelir dediğim oldu![]()