🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

Ben sürekli sayfayı yeniledim stok sayısı yavaş yavaş azaldı

Muhtemelen alamazsın hata verir ama dene
1785528455727.webp

5 dk düşündüm onayladım :)

Ilk defa güzel bir mal geldi onuda kaçırdık kesin hıyar verir diye bakmadim

tam 23:00 da sepete ekledim. Saçma sapan 15000 tl lik urun de ekledı yanında. onu silip sayfayı yenıledım 5400 oldu. 20 sn de 100 stok mu eridi. muhtemelen 10-15 tane stok açtılar
Bendede 6k lık kulaklık varmış sile basıyorum silinmiyor o sıra stok bitti

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
indirimi beklemiyordum bildirim geldi kaplandan sonra bonuş flaşı indirdim para attım hesabı açtım garanti payi iyi ki düşünürek ilk onu yaptım fiyatı düzeldi 5 dk sonra aldım sağol bbva

1785528552405.webp

dayı ben 1 geçe baktığımda ürün yoktu 5dk nasıl düşündün :ROFLMAO::ROFLMAO:
sepete atıp garantipay kısayolunu yapıştırdım. tel no yazana kadar 3dk düşündüm yazdıktan sonra uygulama içindede 3dk düşünüp onayladım. garantipay büyük rahatlık bu tarz indirimlerde

indirimi beklemiyordum bildirim geldi kaplandan sonra bonuş flaşı indirdim para attım hesabı açtım garanti payi iyi ki düşünürek ilk onu yaptım fiyatı düzeldi 5 dk sonra aldım sağol bbva

Alıntıyı görüntüle
1 dk içinde bu kadar şeyi yapabildiysen helal olsun hakkındır. Ben dedim ama kaplan attıyysa güzel bir şey gelir dediğim oldu :D

sepete atıp garantipay kısayolunu yapıştırdım. tel no yazana kadar 3dk düşündüm yazdıktan sonra uygulama içindede 3dk düşünüp onayladım. garantipay büyük rahatlık bu tarz indirimlerde
aynısı oldu hocam garantiyi tek bunun için kullanıuorum hep :DD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 dk içinde bu kadar şeyi yapabildiysen helal olsun hakkındır. Ben dedim ama kaplan attıyysa güzel bir şey gelir dediğim oldu :D
yok hocam direk garanti pay ödöemesi yaptım 5dk sürem vardı hallettim :D

İncehesap ters köşe yaptı. 2 hafta James Eşek ile oyala ve milettin beklentisini düşür sonra ise mükemmel fiyata harika monitör getir. Şimdiden herkese hayırlı olsun 1 ay daha James Eşşek ile devam ederiz artık.

stok olayı için şunu diyebilirim bi ara gaming gecesinde bir oem paket alıcaktım stok zamanla 10- 8 falan kaldı ama sonradan arttı tekrar 15 oldu yine aynı şekilde inişler çıkışlar oldu bi oynamama mı var stok mu eklediler bilemem ama 23 00 olduğu gibi siteye girdim zaten almıycaktım sadece izlemek için girdim f5 spam atınca ilk 85e düştü ama sonra 5er 5er düşerek gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,611
Üyeler
200,727
Son üye
tifinny

Geri