Ekran Kartı Zamından Önce Yakalayıp Aldım Sistemi

Fazla diye almayacak mı

Alıp napacak? Turşusunu mu kursun? 1080p diye o zaman 5080-5090 alalım

2k kullanıyormuş 9070xt de olurmuş ama 1080p ye 9070xt mi alınır allah aşkına. Rtx 5070le bile 1080pde 200fps üstü çoğu oyunu götürürsün (grafik fetişi değilsen). Rekabetçi oyunlarda yüksek fpsin önemi var oda 360hz ve üzeri monitörü yoksa 9070xt gene fazla.

Gül kardeş gül sen. Çözünürlüğe göre alınacak kart var alınmayacak kart var 2 2 daha 4

Alıp napacak? Turşusunu mu kursun? 1080p diye o zaman 5080-5090 alalım

2k kullanıyormuş 9070xt de olurmuş ama 1080p ye 9070xt mi alınır allah aşkına. Rtx 5070le bile 1080pde 200fps üstü çoğu oyunu götürürsün (grafik fetişi değilsen)
Aynı fiyata daha güçlüsü varken 1080pye fazla diyip niye alınmıyor anlamadım kardeşim. Zamanı gelince 2K alır 4K alır

Aynı fiyata daha güçlüsü varken 1080pye fazla diyip niye alınmıyor anlamadım kardeşim. Zamanı gelince 2K alır 4K alır

Yav zamanı gelince 2k 4k alır diyorsun bilmiyoruz ki adamın 2k 4k hedefi var mı? Kimisi var 1080p de mutlu hepte öyle kalmaya devam etmek isteyebilir. Herkes 27inç 32inç monitör sevecek diye bişey yok

Rekabetçi oyun oynayan adama nasıl 2k aldıracaksın mesela. Bu forumda cs2 valorant lolden başka oyun oynamayan kitle var mesela. heleki x3d işlemciler rekabetçi oyunlarda daha önemliyken 2kda x3d alıp 3d vcacheden de doğru düzgün faydalanamayacak

Hikayeli oyun seven renkler gerçekçi olsun fps ile işim yok diyen 2k 4k düşünebilir gayet normal bi durumdurda benim söylemiş olduğum bi kitlede var ama

Yav zamanı gelince 2k 4k alır diyorsun bilmiyoruz ki adamın 2k 4k hedefi var mı? Kimisi var 1080p de mutlu hepte öyle kalmaya devam etmek isteyebilir. Herkes 27inç 32inç monitör sevecek diye bişey yok

Rekabetçi oyun oynayan adama nasıl 2k aldıracaksın mesela. Bu forumda cs2 valorant lolden başka oyun oynamayan kitle var mesela. heleki x3d işlemciler rekabetçi oyunlarda daha önemliyken 2kda x3d alıp 3d vcacheden de doğru düzgün faydalanamayacak
Cs2 25k elo 2k çözünürlükteyim

Canlar tartışmaya gerek yok ama oyunları 2k da oynayacağım rekabetçi oyunlarıda 2k low da oynamayı düşünüyorum

aynı parçalarla daha ucuza varsa direk iptal edip aliyim hocam bekliyorum linki
yav her şeyin en ucuzu olmak zorunda değil herkes forumlarda dolaşmıyor herşeyin en doğru anda en iyi indirimle alıp ben dunu 5k dan aldım şimdi 30k olmuş demek değil. adamın alası varmış fiyatı bütçesine uygun gelmiş bence max 5-8k bandında fark haricinde bir fark yok . o adama göre boşa gitmiş bir para da yok ağzı olan konuşuyor. bilemedim edemedim mmm falan filan bırak fıstık gibi adam paylaşmış bir hayırlı olsun diyin yapmayın adam şu sisteme 100k vermemiş konuşuyorsunuz ortalama bir fiyata almış yapmayın gözünüzü seviyim ya !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,765
Üyeler
200,507
Son üye
hatedeitch

Geri