Disari Cikmaktan Rahatsiz Olmak

Reaksiyon skoru
63
Sosyal ortamlarda, cok fazla insanin oldugu yerlerde durmaktan cok rahatsiz olan bir insanim. Boyle alistim kucuklugumden beri. Fakat bu yaz bittigi anda stajim basliyor ve otelde yapacagim, bu sebepten oturu oldukca kaygiliyim. Aranizda hiç benimle ayni sorunu yasamis olan var mi? Veya herhangi bir onerisi olan (ne yapmam vb gerektigine dair).

Bendede aynı maalesef .

Bende öyleyim ama bunu bir rahatsızlık olarak görmüyorum. Kalabalık ortamlarda yapmacık espri ve kahkahalardan nefret ediyorum. Az insan olsun öz insan olsun bana yeter.

Sosyal ortamlarda, cok fazla insanin oldugu yerlerde durmaktan cok rahatsiz olan bir insanim. Boyle alistim kucuklugumden beri. Fakat bu yaz bittigi anda stajim basliyor ve otelde yapacagim, bu sebepten oturu oldukca kaygiliyim. Aranizda hiç benimle ayni sorunu yasamis olan var mi? Veya herhangi bir onerisi olan (ne yapmam vb gerektigine dair).
kendine göre çok yanlış bir meslek tercihi yapmışsın bence... Ama sorununa çare de olabilir, yavaş yavaş alışadabilirsin bence.

Bende öyleyim ama bunu bir rahatsızlık olarak görmüyorum. Kalabalık ortamlarda yapmacık espri ve kahkahalardan nefret ediyorum. Az insan olsun öz insan olsun bana yeter.
rahatsizlik degil zaten. ayni sekilde ben de onlardan nefret ediyorum. bugun arkadasla avmye gittim hayatimda ilk defa birisiyle bu sekilde (arkadasimla yani) bir yere gidiyorum ve gunum disaridan bakildiginda her ne kadar keyifli olsa da hatirlamasi,cok fazla insan olmasi ve hepsinin farkli olmasi, bazilarinin saygisiz ve ya sevimsiz (sevimsizlikten kastim yaramaz) olmasi bana 40 yillik sosyal dozumu verdi. bu arada kotu ortamda bulundugum icin oyledir diye dusunebilirsin ama oyle degil dedigim gibi cok insan var ve aralarindan 3-5i kotu cikiyor her daim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendine göre çok yanlış bir meslek tercihi yapmışsın bence... Ama sorununa çare de olabilir, yavaş yavaş alışadabilirsin bence.
bilisim bolumundeyim, zaten gelecekte farkli bir meslegi hedefliyorum. eskiden hep bilgisayara,yazilima ilgili olup bunlari ogrenmek isteyen birisiydim fakat bir sure sonra bu hevesimden hic eser kalmadi ve gercek tutkumu biliyorum. tesekkurler.

rahatsizlik degil zaten. ayni sekilde ben de onlardan nefret ediyorum. bugun arkadasla avmye gittim hayatimda ilk defa birisiyle bu sekilde (arkadasimla yani) bir yere gidiyorum ve gunum disaridan bakildiginda her ne kadar keyifli olsa da hatirlamasi,cok fazla insan olmasi ve hepsinin farkli olmasi, bazilarinin saygisiz ve ya sevimsiz (sevimsizlikten kastim yaramaz) olmasi bana 40 yillik sosyal dozumu verdi. bu arada kotu ortamda bulundugum icin oyledir diye dusunebilirsin ama oyle degil dedigim gibi cok insan var ve aralarindan 3-5i kotu cikiyor her daim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilisim bolumundeyim, zaten gelecekte farkli bir meslegi hedefliyorum. eskiden hep bilgisayara,yazilima ilgili olup bunlari ogrenmek isteyen birisiydim fakat bir sure sonra bu hevesimden hic eser kalmadi ve gercek tutkumu biliyorum. tesekkurler.
Ya çok samimi olduğun arkadaşlarla makaranin dibine vurursun benim mesela arkadaş ortamında milleti gülmekten altına sicirtma yeteneğim var ama bunu her zaman yapmazsın çok nadir kendine yakın bulduğun adamlarin yanında yaparsın. Bu bahsettiğim kişiler 20 dakika önce tanıdığı adama karşı böyle yapmaya kalkıyor yapmacık yapmacık. Bir de küfürlü konuşmazlar mi gelde kafayı yeme. Ama çevre bizim hayal ettiğimiz gibi değil maalesef ben bu sorunun üstesinden aptala oynayarak kurtuluyorum. Anlamamazliktan geliyorum saf numarası yapıyorum ise yarıyor kimseyle muhatap olmak zorunda kalmıyorum.

Zaza dayı diyorya ben insan sevmim. Ben ve birçok kişi seninle aynı durumu yaşıyor maalesef.

.

Son düzenleme:
Bende dışarı çıkmaktan pek memnun olmam ama benimkisi seninkinden biraz farklı benim sebebim arkadaş olmamasından dolayı.Heleki awm dahada sevmem kapalı ortam olmalısı her tarafta insanların olması vs. hoşuma gitmez onun yerine sahil,orman korularını vs. severim ama pek gittiğim sayılmaz nedeni ise yalnız olmam.eğerki gerçekten samimi olduğum birkaç veya bir arkadaş olsa belki giderim ama yok bende kendimi yalnızlığa verdim günün çoğunluğunu evin içinde oturarak geçiriyorum oyun bile oynamaktan zevk almıyorum arkadaşk yok diye.
Dert anlatmak icin yazmissiniz biraz. normal sizi anliyorum fakat dediginiz sey biraz insanlarin benim konumu gormezden gelip sana odaklanmalarini tetikleyebilir.

Yine de oneri istiyorsan, kac yasindasin?

Geri