🔥İndirim Migros Moneyler %50 Daha Değerli 1-2 Ağustos

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
Geçen günkü kampanyadan kazandığımız moneyler %50 daha değerli olarak harcanıyor. Money olan arkadaşlar değerlendirsin.

dinamik-7558b9cb.webp

Migros Extrada da gecse su kampanyalari.. 3 al 2 money iade de yok galiba, iyi kombinasyon olurdu.

Harcadıktan sonra gelsin zaten

3 al 2 iade ile birikmişti bu kampanya gelsin diyordum geldi şansıma. Alıcak neler var sabah bakarız.

2k money biriktirmistim bunun icin gidim de harcim geçen aynı zamanda money iadeli kampanya vardı sürekli ben alıyordum money ile onlar geri veriyordu aynı moneyleror baya alışveriş yapmıştım

4500 TL moneyim vardı bekliyordum bu kampanyayi. Şu anda 6700 TL olarak kullanabiliyorum. Bence kampanya birimi şirketi batırmak istiyor yada kampanyalar vasıtasıyla şirketten rant kasiyor. Bu şekilde kampanyalar galaksinin hiçbir yerinde olmaz. Hiçbir akıl açıklayamaz bu kadar bonkör kampanyaları. Uzun vadede bu şirket batabilir yada bu işin aslı ortaya çıkar bakalım.

4500 TL moneyim vardı bekliyordum bu kampanyayi. Şu anda 6700 TL olarak kullanabiliyorum. Bence kampanya birimi şirketi batırmak istiyor yada kampanyalar vasıtasıyla şirketten rant kasiyor. Bu şekilde kampanyalar galaksinin hiçbir yerinde olmaz. Hiçbir akıl açıklayamaz bu kadar bonkör kampanyaları. Uzun vadede bu şirket batabilir yada bu işin aslı ortaya çıkar bakalım.
vardır bi düzenek merak etme hocam.

Bende 625 TL puan vardı temsilci puanların son kullanım tarihini 31 temmuz demişti bende harcadım meğer 25 ağustosta kadar geçerliymiş ve böyle bir kampanya yaptılar....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,575
Üyeler
200,720
Son üye
hamlekpss

Geri