Rtx5060 Ti 8 GB Vs 16 GB

avdemirr

80+
Reaksiyon skoru
1
Asus dual geforce rtx5060 ti 8 GB oc aldım 16 GB ile arasında 10bin TL fark vardı. Para olsaydı 16 alırdım. Sizce nasıl iyi mi

Asus dual geforce rtx5060 ti 8 GB oc aldım 16 GB ile arasında 10bin TL fark vardı. Para olsaydı 16 alırdım. Sizce nasıl iyi mi
Dün aynısını yaptım kardeşim 8gb aldım bende. Kafaya takma bence sonuçta paramız neye yeterse onu alıyoruz. Oyunları 1080p de detayları ultra değil de yüksek yada ortaya çekerek oynarsın, oda bazı oyunlarda. gözün bile farketmez ama oynarsın sonuç olarak. Canını sıkmaya değecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Dün aynısını yaptım kardeşim 8gb aldım bende. Kafaya takma bence sonuçta paramız neye yeterse onu alıyoruz. Oyunları 1080p de detayları ultra değil de yüksek yada ortaya çekerek oynarsın, oda bazı oyunlarda. gözün bile farketmez ama oynarsın sonuç olarak. Canını sıkmaya değecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Yok zaten kafaya taktığımdan değilde bazı yerlerde çok kötülemişler 8 GB vs diye bende bi yazayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ah be hocam sıfır hep 18.5 geliyordu

30k ya asla 5060 ti 16gb alınmaz o fiyata rx 9070 veya 5070 çakılır
O kadar fark önemli değil ben hep 16 alın 8gb ye para verilmez falan diyen olduğu için yazdım para olsa zaten alınır

Yok zaten kafaya taktığımdan değilde bazı yerlerde çok kötülemişler 8 GB vs diye bende bi yazayım dedim

O kadar fark önemli değil ben hep 16 alın 8gb ye para verilmez falan diyen olduğu için yazdım para olsa zaten alınır
Aşırı gerçekci ultra 4k oynamıcaksan sorun plmaz yani abartıyorlae 6gb ekran kartı bile yetiyor hayla

Hayırlı olsun fhd için sorun yaratmaz ama f/p olarak tabii ki daha iyi tercihler var sizin için.

1080pde aman aman sorun yaşamazsınız. Zaten her şey ultrada oynamak çok gereksiz. Birkaç ayarı kısınca VRAM sorunu yaşamazsınız. 2K'da 8 GB bir tık zorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,316
Üyeler
201,175
Son üye
dnzcndw

Geri