RTX 5070 Ti Colorful İgame Ultra Oc Sff Alınır mı ?

Aldım kargoya verilmeden iade ettim.Nedeni yeterli araştırma yok Yeni bir model ama görünüşü çok iyi.
Araştırmalarımda BattleAx kadar iyi bir soğutma bloğu olmadığını gördüm .Halbuki aynı fiyata satılıyor ama İgame premium model olarak geçiyor sff i. belki aynı soğutma performansını verecek bilmiyorum.Sonuç olarak giriş seviye diğer markalardan daha iyi olsa da BattlAx varken aynı fiyata Soru işaretine oynamak istemedim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bende Battle AX tercih edeceğim.

Aldım kargoya verilmeden iade ettim.Nedeni yeterli araştırma yok Yeni bir model ama görünüşü çok iyi.
Araştırmalarımda BattleAx kadar iyi bir soğutma bloğu olmadığını gördüm .Halbuki aynı fiyata satılıyor ama İgame premium model olarak geçiyor sff i. belki aynı soğutma performansını verecek bilmiyorum.Sonuç olarak giriş seviye diğer markalardan daha iyi olsa da BattlAx varken aynı fiyata Soru işaretine oynamak istemedim.
soğutma olarak 10 derece fark olmaz ne sanıyon sff olunca alev mi alacak sanki battle ax soğutuyo evet ama o soğutma için baya fazla fan sesi var ama Igame modeli hem sessiz hemde soğutması yeterli olarak geçiyor karar tabii ki sizin ben Igame almayı planlıyorum

Gerçekten alan birinin yorumuna ihtiyacımız var alırsan mutlaka buraya yorumunu bırak.

Şu Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra W'yi satabilirsem sırf meraktan alacağım. Hafif bir downgrade olacak ama merak ve hobby karışımı bir şey oldu artık sistem toplamak :)

Ultra w yi niye satıyorsun daha iyi soğutması yok mu onun

tasarımı asus rog 4000 serisine benziyo çok güzel. çinde colorfula zam geldi fiyatı düşer mi bilemiyorum

Hacı alacaksan ben sordum distribütör ler eylülden önce gelmez dediler, BattleAx felan kalmadı stok zaten.

Hacı alacaksan ben sordum distribütör ler eylülden önce gelmez dediler, BattleAx felan kalmadı stok zaten.
Ben sanırım bugün alacağım fiyatı artmazsa.

Ben sanırım bugün alacağım fiyatı artmazsa.
Şu konuya baksana kanka

Şu konuya baksana kanka
İdefix'te ki fiyat uçmuştu siz aldınız mı ekran kartını ?

Ultra w yi niye satıyorsun daha iyi soğutması yok mu onun
Soğutması daha iyi ama sırf meraktan satıp alacaktım, ürün uçmuş piyasadan biz beyazdan devam yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,612
Üyeler
200,457
Son üye
cpt.srabya

Geri