❌İndirim Bitti! Sharkoon Mid Tower 4xfan Rebel C70g Bilgisayar Kasası 3586 TL

Sevz

80+
Reaksiyon skoru
378
Sunduğu özellikler kasanın baya iyi. Görünüşü de harika. 4 Tane PWM fan ile geliyor.
Kasanın fan desteği harika, Type-C var. Altta toz filtresi olduğu belirtilmiş fakat diğer yerlerde var mı bilemiyorum. Bu tür tarz kasa arayanlar için güzel.

1785582179377.webp
1785582200011.webp

Bunun konusu epeydir açıldı sadece kasa değil psu vsde indirimde idi . O zamandan beri fiyati aynı kaldı bu kasaların. Bende almaya niyetlendim ama vazgeçtim sonra.

çok iyi fiyat bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Sunduğu özellikler kasanın baya iyi. Görünüşü de harika. 4 Tane PWM fan ile geliyor.
Kasanın fan desteği harika, Type-C var. Altta toz filtresi olduğu belirtilmiş fakat diğer yerlerde var mı bilemiyorum. Bu tür tarz kasa arayanlar için güzel.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Beyaz olanı da ahşap ile uyumlu ama pahalı buna göre. Hem ön hen yandan intake fan ile güzel hava akisi sağlar . Alttaki psu bölmesini ayırdığın zaman yan tarafı açık kalıyor. Psu kabloları bağırsak gibi gözüküyor. Acaba kutu da orayı kapatmak için metal plaka falan koymuslar mıdır

1000tl indirime girince bunu almıştım bende. İçinde kaliteli 850w atx3.1 gold moduler psu ile bedava gibi bişey göründü gözüme.

Ekler

• 15132.webp
    15132.webp
    40.2 KB · Hit: 117
Geçenlerde konusu açılınca başka modelini aldım 2.300 liradan kasa çok iyi.Camı metali kablo kalitesi içindeki fanlar zaten Almanların çinde ürettirdiği bir fason malmış benimde haberim yoktu.2-3 bin lira cepte kalmış oldu 2.300e AK3 RBG alınca.İndirimde görürseniz rahatlıkla alabilirsiniz dandik mal değil

Geçenlerde konusu açılınca başka modelini aldım 2.300 liradan kasa çok iyi.Camı metali kablo kalitesi içindeki fanlar zaten Almanların çinde ürettirdiği bir fason malmış benimde haberim yoktu.2-3 bin lira cepte kalmış oldu 2.300e AK3 RBG alınca.İndirimde görürseniz rahatlıkla alabilirsiniz dandik mal değil
Ben de sırf yorumlarının bu kadar iyi olmasından dolayı paylaştım. Amazon değil internette'de baktım baya sevilmiş fiyat performans oranı baya iyi.

Ben de sırf yorumlarının bu kadar iyi olmasından dolayı paylaştım. Amazon değil internette'de baktım baya sevilmiş fiyat performans oranı baya iyi.
Kasayı aldım, ben beğendim. Bence iki eksisi var. İlki üst tarafta toz filtresi yok, ikincisi ise psu tarafındaki kocaman sharkoon yazısı onun dışında kasa kalitesi güzel, ekran kartı desteği var, üat tarafa 360mm sıvı soğutma destekliyor hava akışı güzel. Kablolamaya biraz vakit harcanır ise ortaya güzel sonuçlar çıkar. Siyah olarak bu paraya kasa yok, sırf satılmadığı için sürekli beyaz kasaları indirime sokuyorlar. Birde nzxt'nin o kasası zaten 3 bin liralarda gezen bir kasaydı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,350
Üyeler
200,903
Son üye
vunkass

Geri