Mavi Forum'un Moderatörleri

Reaksiyon skoru
455
Mavi Forumu kötülemek için açılmış bir konu değildir.

Mavi Forum'da bir konuda konuşuyoduk. Moderatör bana dislike attı ben de haliyle ona dislike attım. Konu akıyor. Adam kıdemli moderatör diye bana ifade bırakma yasağı verdi 1 haftalık. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Çünkü ters fikirlerdeyiz.

Mavi Forum'da bir konuda konuşuyoduk. Moderatör bana dislike attı ben de haliyle ona dislike attım. Konu akıyor. Adam kıdemli moderatör diye bana ifade bırakma yasağı verdi 1 haftalık. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Çünkü ters fikirlerdeyiz.
Bir ara burada da öyle toplu bir ırgat topluluk vardı hahahah ifadeci tayfa. Ama buradakiler bilerek yapıyordu. Hepsi toplu tarihe karıştı.

Bir ara burada da öyle toplu bir ırgat topluluk vardı hahahah ifadeci tayfa. Ama buradakiler bilerek yapıyordu. Hepsi toplu tarihe karıştı.
Evet hocam bir de mavi forumda aktif değilim ha 1-2 hafta oldu falan katılalı. Birisi orada bir şey sor demişti sırf onun içindi. Şimdide bi girdim herif delirmiş ban atıyo :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilet açmıştım. Yönetici gelmiş düzelttim diye PDWAKDPWAKPKDPWA moderatörü iyi haşlicaklar.

Ekler

• 1785594660137.webp
    1785594660137.webp
    235 KB · Hit: 39
@Gopnik su soldakini koyma gorunce sinirlerim bozuluyor DGFADFGADFG

(etiketlememin sebebi nedense cevap la diyince olmuyordu sorun var galiba)

Başladı yine bu foruma gelip başka forumlar hakkında eleştri konuları açanlar, bir de çok havalı gibi isim söylemeden tanımlamalar falan :D

Başladı yine bu foruma gelip başka forumlar hakkında eleştri konuları açanlar, bir de çok havalı gibi isim söylemeden tanımlamalar falan :D
İsim söylersek konu kapanıyor diye biliyorum. Boş bir mesaj olmuş :)

Son düzenleme:

Olur neden olmasın 😀

Geri