Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,679
Hocam 3 gün önce falan aldım takipte kal bence gelebilirşu aralar pulse'yi hiç göremiyorum ya
Hocam 3 gün önce falan aldım takipte kal bence gelebilirşu aralar pulse'yi hiç göremiyorum ya
arkadaşın tavsiye ettiği uygulamadan, indirim takibine aldım. umarım yakalayabilirim.Hocam 3 gün önce falan aldım takipte kal bence gelebilir
Hangi uygulama?arkadaşın tavsiye ettiği uygulamadan, indirim takibine aldım. umarım yakalayabilirim.
Hangi uygulama?
Çok nadir denk geliyor genelde 1/2 stoğu kalan ürünler düşüyor onlarda anında bitiyor. Donanım Arşivi harici https://www.anlikfirsatlar.com.tr/amazon-depo buradanda bakıyorum ara
Hocam ne aldın 5070ti ne kadara aldınBen anlık fırsatları takip ediyorum depo ürünlerini belirtiyorlar genelde ama hızlı olmak lazım stok olmayanlarda sağda diğer seçeneklere bakın amazon depo orada gözüküyor yani stok bitti diye sayfayı kapatmayın. Ben geçen 5070ti aldım![]()
Yukardaki elemanın dediği site tamamen boş kendi sitesinin reklamını yapıyor aklıncaHocam ne aldın 5070ti ne kadara aldın
hala 38k hocam.
Bunu 2. saniyede botlar aldı yüksek ihtimal ben girdim gönderilemez dedi.hala 38k hocam.
Anlık gidiyor bunlar 1dk beklemeye bile gelmiyorhala 38k hocam.
vay arkadaş.. iyiki bi 5070 bekliyozAnlık gidiyor bunlar 1dk beklemeye bile gelmiyor
Anlık takipte kalman lazım ben aldım kartımı böylevay arkadaş.. iyiki bi 5070 bekliyoz![]()