ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,263
technopattaki benim evethocam aynı kullanıcı adına yazdımda sizmisiniz ig
technopattaki benim evethocam aynı kullanıcı adına yazdımda sizmisiniz ig
insta varmıtechnopattaki benim evet
yok hacıinsta varmı
ekran kartını daha uygun ne alabiliriz hocamyok hacı
Eğer gta vı oynamak için alıyorsan xbox s al kıbrısdan 10.000 tl ye geri kalanı sisteme verMerhaba, ağustosun 15'inde Kıbrıs'a gideceğim. Taksitle PS5 almayı düşünmüştüm ama eniştemde de PS5 var ve aldıktan sonra oynamaya heves kalmadığını, boşuna almamamı söyledi. Evde masaüstü bilgisayarım var. Özellik olarak B450M S2H, Ryzen 3 3300X, RTX MSI 2060 6 GB, 16 GB Corsair RAM, 240 GB M.2 SSD bir kasam var. Sizce bu kasayı mı yenileyeyim? Yeni ekran kartı, yeni işlemci vs. ya da yaz fırsatlarından komple yeni kasa mı alayım ya da kasa kalsın PlayStation 5 mi alayım? Ne önerirsiniz?
Ve evet o sistemi en azından ssd sini Yenile şimdilik xbox s zaten açacak gta vı yı resmi sitesinde yazıyor xbox x ve xbox s serilerine çıkacağınıEğer gta vı oynamak için alıyorsan xbox s al kıbrısdan 10.000 tl ye geri kalanı sisteme ver
Psu neydiekran kartını daha uygun ne alabiliriz hocam
bilmiyomki valla eve gidince bakayım bilgisayarı açıp görebilirmiyim yoksa illa içini açmammı gerekiyorPsu neydi
Psu neydi
ne alınabilir hocam ekran kartıPsu neydi
bütce nedirne alınabilir hocam ekran kartı
hocam taksitle alıcam belli bir bütçe yok ryzen 5 5600ün yanına ne yakışır güzel olur birkaç tane seçenek sunarsan güzel olurbütce nedir
9060xt 16 gbhocam taksitle alıcam belli bir bütçe yok ryzen 5 5600ün yanına ne yakışır güzel olur birkaç tane seçenek sunarsan güzel olur