phopshen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 461
- Bütçe
- 7000
arkadaşlar 7k bütçe ayırdım. psu altta değilde yanda olsun görmek istemiyorum. üç tane örnek buldum 3 tane ekstra fan alttan veriyorlar diye ilgimi çekiyor cooler master. fanlar da kasanın içini aydinlatsin istiyorum kopkoyu kalmasınlar. vatandan satın alacağım. 7 fan için cooler mı değer acaba yoksa thermaltake mi alsam? thermaltakenin arka egzoz fani iki tane ye cikiyor mu?
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 7x120mm ARGB ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 7x120mm ARGB ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 380 Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 380 Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleme: