Sessiz Klavye Önerisi Alabilir Miyim Fiyat Maks 4-5k

Reaksiyon skoru
13
eşimi çok rahatsız ediyor klavye sesi yan oda da uyurken rahatsız oluyor bi klavye önerisi lütfen

eşimi çok rahatsız ediyor klavye sesi yan oda da uyurken rahatsız oluyor bi klavye önerisi lütfen

bunlardan her türlü ses geliyor membran alması gerekiyor direk

Tok ses geliyor, red yada blue kadar gelmiyor. Membran klavyeler kalitesiz oluyor genelde.
Bence yinede yan odaya ses gider. Attığınız klavyelerden manyetik olanlardan birini alıp tüm tuşların hassasiyetini en düşüğe çekip öyle kullanmaya alışırsa o zaman ses gitmez yanlış mıyım :) dokunmatik klavye gibi olur

yellow switch tarzı bir switch olmayan her klavye ortalama aynı sesi yapacak. İlla mekanik olacaksa low-profile klavyeler daha az ses çıkarır. Mesela aşağıdaki olabilir. Kendi klavyeniz hot-swap ise tamamen sessiz switch arayışına girseniz daha ucuza kapatırsınız.

Bence yinede yan odaya ses gider. Attığınız klavyelerden manyetik olanlardan birini alıp tüm tuşların hassasiyetini en düşüğe çekip öyle kullanmaya alışırsa o zaman ses gitmez yanlış mıyım :) dokunmatik klavye gibi olur
Abi oyle bir rezillikle ugrasacagına membran kullansın daha şerefli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apex 3 tkl hocam piyasadaki en iyi membran klavyedir sizinle aynı sebepten aldım evdeki herkes mutlu suan.

Abi oyle bir rezillikle ugrasacagına membran kullansın daha şerefli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apex 3 tkl hocam piyasadaki en iyi membran klavyedir sizinle aynı sebepten aldım evdeki herkes mutlu suan.
Tek çaresi membran zaten

w75 kuzende kullandım aşırı tok az bir sesi var tercih edilebilir

Geri