🔥İndirim Xpg Invaderx Mini 5x ARGB Fan Usb 3.2 Siyah 850w 80+Gold Atx Kasa | 4999 TL

Power Supply Fiyatına Alırdın , Kasanın Fanlarını Alırdın Düz Boş Hali İle Satardın Güzel Bir Kasa Alırdın Fanları Eklerdin Kullanırdın .
Fiyat çok iyi ama alıp üst seviye sistem kullanıcam kasası değil malesef dediğin gibide olabilirdi mantıklı.

Fiyat çok iyi ama alıp üst seviye sistem kullanıcam kasası değil malesef dediğin gibide olabilirdi mantıklı.
Zaten Mini Bir Kasa Mesh Bir Yapısı Olsaydı Mini Sistem Kullanıcıları İçin Çok Güzel Fırsat Olacaktı Ama Cam Panel Maalesef .

Zaten Mini Bir Kasa Mesh Bir Yapısı Olsaydı Mini Sistem Kullanıcıları İçin Çok Güzel Fırsat Olacaktı Ama Cam Panel Maalesef .
Bu fiyatlarda akvaryum alınmamalı zaten hehangi akvaryum kasa çok havadar değil bunlar dahada ölüyor en azından mesh bir yeri olsaydı güzel olurdu dediğin gibi. Xpg için üzücü bir kasa.

Bu fiyatlarda akvaryum alınmamalı zaten hehangi akvaryum kasa çok havadar değil bunlar dahada ölüyor en azından mesh bir yeri olsaydı güzel olurdu dediğin gibi. Xpg için üzücü bir kasa.
H9 Flow Güzel Ama Pahalı :)

Hava akışı güzel olur kasanın alt kısmı mesh en çok ısınan ekran kartı 2 fan doğrudan ekran kartına üflüyor eğer 240mm yerine kule tipi soğutucu kullanılırsa işlemciye üst kısımdaki fanlarla beraber 3 fan dışarı üflüyor(üst kısmdaki fanlar ters çevirebilir) . Her akvaryum kasanın hava akışı kötü değil .

Son düzenleme:
Ben siparişi geçtim geldiğinde merak edenlere yanıt veririm. Ek olarak: 5 Fanın 4'ü Reverse Fan (2 altta, 2 üstte). Bunu fark eden yok gibi göründü belirtmek istedim.

Ben siparişi geçtim geldiğinde merak edenlere yanıt veririm. Ek olarak: 5 Fanın 4'ü Reverse Fan (2 altta, 2 üstte). Bunu fark eden yok gibi göründü belirtmek istedim.
Çok iyi olur, ben bir kısmında core shift bir kısmında core reactor 2 geleceğini, kasa tarafında da bir kısmında usb c portlu bir kısmında usb c portsuz geleceğini düşünüyorum.

Çok iyi olur, ben bir kısmında core shift bir kısmında core reactor 2 geleceğini, kasa tarafında da bir kısmında usb c portlu bir kısmında usb c portsuz geleceğini düşünüyorum.
Valla normalde stoklar 3 4 yazıyordu sonra bir an 15 e cekmislerdi dediğin gibi olabilir, ben ilk kasayı alanlardanım inşallah sıkıntı yaşamam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesh bir yeri olsaydı demişsinde alt taraflardan full hava alıyor zaten iki fan aşağa koyuyorsun onlar zaten soğuk havayı çekiyor ?

Valla normalde stoklar 3 4 yazıyordu sonra bir an 15 e cekmislerdi dediğin gibi olabilir, ben ilk kasayı alanlardanım inşallah sıkıntı yaşamam.
Sitede ön portta type c yok inceleme videosunda önde type c var. Soruyorsun içindeki psuyu Core reactor 2 var diyor, bida soruyorsun moduler değil diyor, incelemeye bakıyorsun Core SHIFT çıkıyor. Garip işler kısaca, ama en kötü senaryo bile bu fiyat fena değil.

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesh bir yeri olsaydı demişsinde alt taraflardan full hava alıyor zaten iki fan aşağa koyuyorsun onlar zaten soğuk havayı çekiyor ?
Yetersiz, zaten şu fiyattan sonra da alınmaz

Kasanın fanlarının cfm değeriyle alakalı bilgi göremedim bilgisi olan var mı??

Geri