Üst Düzey Devlet Görevlisi Oğlunu Açık Liseye Kaydedebilir mi?

polat4s4

80+
Reaksiyon skoru
0
Bir arkadaşımın babası üst düzey devlet görevlisi gibi bir şey. Bana şartları karşılamadığı halde babasının istese onu açık liseye birileriyle konuşup bir şekilde geçirebileceğini söyledi. Gerçekten bunu yapabilir mi?

Nasıl yani notları nasıl değiştirecek? Üst düzey devlet görevlisi dediğim kamu görevlisi ama yargı mensubu gibi bir şey
Valla bu gözler belediyede ottan gubreden bir iste çalışan adamın neler neler yaptığına şahit oldu. Seni açık liseye geçirecek kadar sözü geçiyorsa notunuda ayarlatır. Tamamen onların kendi aralarında sözlerinin geçmesine menfaatine bağlı. Ama sonuç olarak haram kul hakkı. Ben böyle birseye bulaşmani tavsiye etmem

Valla bu gözler belediyede ottan gubreden bir iste çalışan adamın neler neler yaptığına şahit oldu. Seni açık liseye geçirecek kadar sözü geçiyorsa notunuda ayarlatır. Tamamen onların kendi aralarında sözlerinin geçmesine menfaatine bağlı. Ama sonuç olarak haram kul hakkı. Ben böyle birseye bulaşmani tavsiye etmem
Bu soruları kendim için sormuyorum sadece arkadaşlarla geyik yaparken böyle bir muhabbet geçti ve bahsettiğim arkadaşım bu dediklerimi söyledi. Yani nasıl açık liseye geçirebilecek bunu anlamadım çünkü sistem zaten bilgisayarlardan ve yetkili kişilerden işlemiyo mu karşıladığı şart yoksa nası geçecek?

ne kadar üst düzey
Savcı gibi bir şey aylık geliri belli bir klasmanın üstünde ve tanıdık çevresi de çok geniş diye biliyorum arkadaşımla gezerken benim gördüğüm ama normal özel ve iş hayatında ne kadar üst düzey klasmanlara sahip olduğunu bilmiyorum.

Savcı gibi bir şey aylık geliri belli bir klasmanın üstünde ve tanıdık çevresi de çok geniş diye biliyorum arkadaşımla gezerken benim gördüğüm ama normal özel ve iş hayatında ne kadar üst düzey klasmanlara sahip olduğunu bilmiyorum.
sıradan bi savcı yapamaz

sıradan bi savcı yapamaz
bende öyle düşündüm ancak kendisi ısrar ederek belli bir şart için kılıf uydurarak o şartı karşılıyomuş gibi gösterebileceğinden falan bahsetti. Zaten kendisinin açık liseye geçme gibi bi amacı yok ama ortamda geyiği dönerken baya bi tartıştı bu konuyu bende meraklandım.

bende öyle düşündüm ancak kendisi ısrar ederek belli bir şart için kılıf uydurarak o şartı karşılıyomuş gibi gösterebileceğinden falan bahsetti. Zaten kendisinin açık liseye geçme gibi bi amacı yok ama ortamda geyiği dönerken baya bi tartıştı bu konuyu bende meraklandım.
insanlar kendilerini çok önemli göstermeyi seviyor

En kolayı zaten o, tek aramaya bakar. 🤣 Daha öyle konular varki ohooo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,745
Üyeler
200,499
Son üye
replyfrom01

Geri