sadece merak ettim istese yapabiliyolar mı?Bana torpil yapabilirler mi diye mi soruyorsun cidden?
İstese seni 100 obp ile mezun bile yapar.sadece merak ettim istese yapabiliyolar mı?
Nasıl yani notları nasıl değiştirecek? Üst düzey devlet görevlisi dediğim kamu görevlisi ama yargı mensubu gibi bir şeyİstese seni 100 obp ile mezun bile yapar.
Valla bu gözler belediyede ottan gubreden bir iste çalışan adamın neler neler yaptığına şahit oldu. Seni açık liseye geçirecek kadar sözü geçiyorsa notunuda ayarlatır. Tamamen onların kendi aralarında sözlerinin geçmesine menfaatine bağlı. Ama sonuç olarak haram kul hakkı. Ben böyle birseye bulaşmani tavsiye etmemNasıl yani notları nasıl değiştirecek? Üst düzey devlet görevlisi dediğim kamu görevlisi ama yargı mensubu gibi bir şey
Bu soruları kendim için sormuyorum sadece arkadaşlarla geyik yaparken böyle bir muhabbet geçti ve bahsettiğim arkadaşım bu dediklerimi söyledi. Yani nasıl açık liseye geçirebilecek bunu anlamadım çünkü sistem zaten bilgisayarlardan ve yetkili kişilerden işlemiyo mu karşıladığı şart yoksa nası geçecek?Valla bu gözler belediyede ottan gubreden bir iste çalışan adamın neler neler yaptığına şahit oldu. Seni açık liseye geçirecek kadar sözü geçiyorsa notunuda ayarlatır. Tamamen onların kendi aralarında sözlerinin geçmesine menfaatine bağlı. Ama sonuç olarak haram kul hakkı. Ben böyle birseye bulaşmani tavsiye etmem
Savcı gibi bir şey aylık geliri belli bir klasmanın üstünde ve tanıdık çevresi de çok geniş diye biliyorum arkadaşımla gezerken benim gördüğüm ama normal özel ve iş hayatında ne kadar üst düzey klasmanlara sahip olduğunu bilmiyorum.ne kadar üst düzey
sıradan bi savcı yapamazSavcı gibi bir şey aylık geliri belli bir klasmanın üstünde ve tanıdık çevresi de çok geniş diye biliyorum arkadaşımla gezerken benim gördüğüm ama normal özel ve iş hayatında ne kadar üst düzey klasmanlara sahip olduğunu bilmiyorum.
bende öyle düşündüm ancak kendisi ısrar ederek belli bir şart için kılıf uydurarak o şartı karşılıyomuş gibi gösterebileceğinden falan bahsetti. Zaten kendisinin açık liseye geçme gibi bi amacı yok ama ortamda geyiği dönerken baya bi tartıştı bu konuyu bende meraklandım.sıradan bi savcı yapamaz
insanlar kendilerini çok önemli göstermeyi seviyorbende öyle düşündüm ancak kendisi ısrar ederek belli bir şart için kılıf uydurarak o şartı karşılıyomuş gibi gösterebileceğinden falan bahsetti. Zaten kendisinin açık liseye geçme gibi bi amacı yok ama ortamda geyiği dönerken baya bi tartıştı bu konuyu bende meraklandım.