🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Hali hazırda millenicom kullanıyorum fiyatları çok yükseldi tahüttüm yok , bu kampanyalardanbirine geçsem modem değişikliği falan olur mu beni uğraştırırlarmı ?

Benim modem 401 li olanda. Hizda skinti yok kotudur vs birsey diyemem modemede. Benjm demek istedigim neden 1gb degilde 200 vermeleri. Yani sonucta kendi altyapisi max 200 verme sebebi nedir.

Hali hazırda millenicom kullanıyorum fiyatları çok yükseldi tahüttüm yok , bu kampanyalardanbirine geçsem modem değişikliği falan olur mu beni uğraştırırlarmı ?
Evet uğraştırırlar hocam ceza yememek için modemi onlara vermen gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim modem 401 li olanda. Hizda skinti yok kotudur vs birsey diyemem modemede. Benjm demek istedigim neden 1gb degilde 200 vermeleri. Yani sonucta kendi altyapisi max 200 verme sebebi nedir.
Max o kadar destekliyordur hocam

Evet yapıyorlar bizim interneti 50 TL karşılığında 200 mbps'ye yükseltmeyi teklif ettilerdi
Senin tarife değişmiş o bende de oluyor. :)

2 çeşit altyapı var, docsis ve gpon.
Docsis de max 200 mpbs veriyor.
Gpon 1000 mbps. Altyapılar güncelleniyormuş. Kademe kademe gpon altyapıya çeviriliyormuş.

Senin tarife değişmiş o bende de oluyor. :)

2 çeşit altyapı var, docsis ve gpon.
Docsis de max 200 mpbs veriyor.
Gpon 1000 mbps. Altyapılar güncelleniyormuş. Kademe kademe gpon altyapıya çeviriliyormuş.
Hocam o ticaride mümkün
Ayrıca hocam 200 desteklenmesine rağmen Max 100 alabiliyorum garip

Hocam o ticaride mümkün
Ayrıca hocam 200 desteklenmesine rağmen Max 100 alabiliyorum garip
Docsis de önceden max 100 veriyorlardı, sonradan 200'e yükseltmişler bende yeni gördüm. MH ile bir görüşün derim.
Gpon altyapıyı evlere de veriyorlar. Talebe göre sanırım.

Bende kendi altyapısında 100 mbps kullanıyorum. Altyapı dönüşümü yapıyorlar mı?
Hocam ben eski ikametimde koaksiyel kablonet kullanıyordum taahütlü. 1-2 ay olmuştu taahhüt yapıldığında. Taşındığımız yerde ise Türksatın ne koaksiyel ne de fiber altyapısı yoktu. 2-3 sene kadar Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden 200 Mbps kullandım (daha yüksek hız vermiyorlardı) 3-4 ay kadar önce mahalleye Türksat fiber geldi. 1-2 ay önce binanın kutusu da takıldı. Fiyatlar yüksekti. Beklemedeydim. Birkaç gün önce işyerine broşür dağıttılar. Fiyatlarını uygun bulunca 1000 Mbps altyapıya geçiş yapmak istedim. Pazartesi gelip bizim hattı Türk Telekom kutusundan Türksat kutusuna alacaklar.

Bakır altyapı. Taşıma kapasitesi ile alakalı. Fiber altyapı daha yüksek kapasiteli. ADSL / VDSL gibi düşün.

Peki ben bunu iptal ettirsem ne kadar fatura çıkar. Ayni dairede bide tt fiber var 1gb.

2 yıllık abone olduğum halde taşeron merdiven altı operatörlerinin ping iyilestirme sözüne kanarak tekrar abonelik yaptım.20 gün iade süresinde tüm cihazları MNG ile gönderme ve 3 aylık eksiksiz abonelik ödememe rağmen 4850+150 TL borç çıkardılar telefon bile acmadilar şikayeti umursamadilar.Önden buyrun kampanyaya

antenli olan hangisi hocam altyapı docsis ise fi tarihinden kalma bir modemdir. bunu derken kesinlikle abartmıyorum bende 10 yıldan eski modem var antensiz yeni modemler de o şekilde antensiz oluyor.

aslında baya eski bir teknoloji vdsl kadar kötü değil fiber kadar iyi de değil. bunun yeni versiyonları çıkalı çok oldu onlarda gigabit üstü hız alabiliyorsun ama türkiyeye gelmedi
Antenli olan şu oluyor adamlar 1000 Mbps Turkcell falan çekiyor çanak veriyorlar sana sınır koyuyor ne kadar alıcaksan ona göre o 1000 Mbps yi bölüyor işte aranızda fiberden daha pahalıya geliyor 20 Mbps Mardindeyim adam akıllı alt yapı yok bunlarda tekel haline geldi Turk telekoma gitmiş mahalledekiler imza falan toplanmış bir şey değişmedi Vodafone 7-8 sene önce kapımızın dibinden fiber kablosu çekti hala aktid değil bizde bunlara mecbur kalıyoruz

evet hocam bu durumu yaşamıştık ailece eski oturduğumuz site de alt yapı falan yoktu zaten 40-45yıllık binaydı anten üzerinden internet geliyordu yemin ederim çok iyi hatırlıyorum rahmetli babamla beraber speedtest beraber yapmıştık 5.0mbps gördüğümüzde top noktasında sevinçten çıldırmıştık çünkü ortalama hep 2.1-1.3 mbps geliyordu ve asla stabil değildi böyle çocukluğum geçti..
bir de bunlar tekel haline geliyor laf da edemiyon mafya oldular başımıza

Modem kaynaklı. H&D modemi iste müşteri hizmetlerinden. Koaksiyel altyapının pelerinsiz kahramanı bu modem. 24 Mbps için Ubee de yeterli olacaktır. Netmaster modemleri aşırı kötü.

Alıntıyı görüntüle
sorun evdeki intetnetten değil onların hizmettinden kabolda bağlıyorum pc de aynı hız

Geri